LIMUNADA 440, PILEĆI MEDALJONI 2.800 DINARA NA KOPAONIKU! Srbi besni zbog cena na PLANINAMA: To je VEROVATNO zbog rata u UKRAJINI!
Foto: Zorana Jevtić

PAPRENO

LIMUNADA 440, PILEĆI MEDALJONI 2.800 DINARA NA KOPAONIKU! Srbi besni zbog cena na PLANINAMA: To je VEROVATNO zbog rata u UKRAJINI!

InfoBiz -

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se objava u kojoj piše da navodno na Kopaoniku limunada košta 440 dinara, a pileći medaljoni 2.800 dinara!

- Na Kopaoniku limunada 440 dinara, a pileći medaljoni 2.800. To verovatno zbog invazije Rusije na Ukrajinu - piše u tvitu, dok su se ispod objave nizali komentari besnih turista.

- Kopaonik je najatraktivnije skijalište u Evropi. Više ga vole i od Sent Morica. Zato što su staze tik uz hotel. I skijaši kažu da su najuzbudljivije staze. Ne volim skijanje, ne zanima me - piše u prvom komentaru, a autor prethodnog tvita je dodao:

- Da sam juče umro ne bih ovo znao. Kažeš najatraktivnije... Pa onda ima smisla.

Kopaonik
foto: Shutterstock/Alexey Oblov

U drugom komentaru stoji da je na drugim mestima navodno jeftinije.

- Zato ja sledeći decembar pikiram Livigno. Free shop zona, besplatan ski pas, smeštaj po osobi od 200-250 evra-vrhunski, za kola 110 evra, sa sadašnjim cenama benzina.

Ipak, neki korisnici ove društvene mreže su napisali da to ne treba da čudi jer je Ukrajina navodno "najveći proizvođač limuna i medaljona"

- Apsolutno ispravno! Malo je, dok god ima ko da plaća - stoji u jednom od komentara:

- U martu porcija kupus salate 440 dinara. Pisao sam već par puta. Ali može da se nađe. Nas petoro je u martu za 3.000 imalo kompletan ručak u nekim restoranima gore. Verovatno da ima ludih cena, evo moja žena je pre neki dan u nišu popila čašu vina od 900 dinara.

Kurir.rs

Bonus video:

01:13

Kopaonik dobio novu gondolu Brzeće - Mali Karaman (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja