ČUVATE PARE I ZATO KUPUJETE STAN: Ovaj proizvod pokazao se kao DOBITAK, vrednost skače godinama!
Foto: Promo

ČUVATE PARE I ZATO KUPUJETE STAN: Ovaj proizvod pokazao se kao DOBITAK, vrednost skače godinama!

InfoBiz -

Najnovije procene svetskih ekonomista ukazuju na to da će se u 2022. godini najviše kupovati zlato! I to ne zlato kao modni detalj, već kao alternativna imovinska klasa, koja će biti najčešći instrument za zaštitu imovine od inflacije.

Za mudre i bogate ulagače to nije ništa čudno i ništa novo imajući u vidu da se vekovima unazad zlato koristi kao instrument za zaštitu od inflacije. Sredinom 2021. godine krenula je snažna inflacija, koja je zahvatila ceo svet. Prva tržišta koja su se našla na udaru inflacije bila su tržišta građevinskog materijala, auto-delova, auto-industrije, energenata, prehrambenih proizvoda itd. Neminovna emisija novca, koja se desila da bi se spasile privrede širom sveta dodatno je uticala na eroziju vrednosti novca.

Cene proizvodnih resursa (sirovina, poluproizvoda i energenata) počele su sve više da koštaju. Samim tim, neminovno se desilo i poskupljenje finalnih proizvoda. Navedena situacija ne predstavlja ništa drugo, već inflaciju!

Građevinske firme su uposlenije nego ikada. Sve veći broj nekretnina prodaje se u investicione svrhe. To zapravo znači da ulagači, u strahu za svoj novac, kupuju stanove koji im suštinski ne trebaju. Odnos cene plaćene nekretnine i prinosa-rente, koja išta može da donese, nalazi se u disbalansu.

Firme su u prethodnim godinama poslovnu akumulaciju najčešće štitile kupovinom investicionih nekretnina. Međutim, zbog rizika precenjene nabavne vrednosti istih sve veći broj ulagača okrenuo se prema investicionom zlatu. Investiciono zlato predstavlja čisto zlato, najveće moguće čistoće 999,9 dobijene visokostandardizovanim industrijskim uslovima.

Investiciono zlato oslobođeno je PDV-a prilikom kupovine. Firme kupuju investiciono zlato iz neraspoređene poslovne akumulacije i čuvaju ga u imovinskom portfoliju, kao što čuvaju i investicione nekretnine do momenta kada im se vrednost uveća.

Opšte je poznato da se vrednost zlata u poslednjih deset godina višestruko uvećala.

Prednost investicionog zlata u odnosu na investicione nekretnine jeste u sledećim činjenicama:

- Zlato nema troškove amortizacije.

- Zlato nema troškove održavanja i komunalija.

- Zlato je oslobođeno poreskih troškova prilikom kupovine.

- Posedovanje zlata ne zahteva plaćanje poreza na imovinu.

- Unovčavanje zlata nije proces koji traje određeno vreme, već je transakcija koja se odmah realizuje.

Za unovčavanje nekretnina potreban je određen vremenski period koji najčešće nije kratak. Takođe, cene nekretnina su beležile fluktuaciju vrednosti, a zlato godinama unazad beleži neprestane skokove vrednosti. Na tržištu postoji više proizvođača investicionog zlata.

Naprestižniji svetski brend za proizvodnju plemenitih metala jeste evropski koncern Heraeus. Heraeus je zastupljen u celom svetu, na svim kontinentima. Proizvodi iz koncerna Heraeus imaju švajcarsko poreklo i uživaju najveći stepen sigurnosti i poverenja kod ulagača.

Heraeus beleži najveće poslovne prihode na tržištu plemenitih metala u celom svetu.

Zlatara Gold, uvoznik proizvoda iz koncerna Heraeus, omogućila je kupovinu zlata na jednostavan način uz najviše sigurnosne standarde.

Sve informacije o investicionom zlatu možete saznati posetom stranice:

investicionozlato.com/investiciono-zlato

Cenu zlata i dostupnost proizvoda možete saznati posetom stranice:

zlatnapoluga.rs/investiciono-zlato

Vašu investiciju možete pratiti jednim klikom preuzimanjem BESPLATNE APLIKACIJE.

Informacije kako ostvariti cenovnu pogodnost i kada je najbolji trenutak za kupovinu možete saznati:

OVDE

Zlatara Gold svojim strankama garantuje unovčavanje svih proizvoda u svakom trenutku bez odlaganja i čekanja.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja