PIKSI SE POJAVIO U INĐIJI A  ONDA MUK KAD SE OBRATIO NA JAPANSKOM: Evo šta je rekao Japancima na polaganju temeljca za fabriku!
Foto: Printscreen

Grandiozan projekat, važan dan za Srbiju i Japan

PIKSI SE POJAVIO U INĐIJI A ONDA MUK KAD SE OBRATIO NA JAPANSKOM: Evo šta je rekao Japancima na polaganju temeljca za fabriku!

InfoBiz -

INĐIJA - Polaganju kamena temeljca za japansku fabriku Tojo tajers u Inđiji danas je prisustvovao i legendarni srpski fudbaler i fudbalska ikona u Japanu Dragan Stojković Piksi, koji je istakao da mu je time ukazana velika čast.

1 / 16 Foto: Printscreen

"Osećam veliku privilegiju što sam ovde na početku važnog projekta za Japan i Srbiju", rekao je Piksi.

"Ne postoji veće zadovoljstvo, kada znate da će izmedu 500 i 600 ljudi dobiti posao ovde i da će to usrećciti njihove porodice", istakao je nekadašnji kapiten Crvene zvezde i reprezentacije.

Stojković je veliki deo karijere proveo u japanskoj Nagoji, prvo kao igrač, a potom i trener.

"Japan ima posebno mesto u mom srcu, predivne godine sam proveo u toj zemlji, upoznao mentalitet, kulturu, veoma sam im zahvalan što su me 'trpeli' 13 godina", uz osmeh je rekao Stojković.

On je čestitao svima koji su realizovali, kako je rekao, grandiozni projekat.

"Posebno predsedniku Vučiću i svima koji su radili na realizaciji projekta koji će puno znaciti za našu zemlju", istakao je Piksi i završio porukom na japanskom jeziku: "Živeo Japan, živela Srbija".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja