DOŠAO NA GRANICU U BESNOJ MEČKI, ODUZELI MU JE U TRENU: Automobil bio na Interpolovoj poternici, ostao BEZ MAŠINE OD 200.000€
Foto: RINA/Uprava policije

DOŠAO NA GRANICU U BESNOJ MEČKI, ODUZELI MU JE U TRENU: Automobil bio na Interpolovoj poternici, ostao BEZ MAŠINE OD 200.000€

Biznis -

Službenici Sektora granične policije – Stanice granične policije Ulcinj su prilikom redovne kontrole na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, privremeno oduzeli putničko motorno vozilo koje se potražuje od strane NCB Interpola Nemačke.

- Policijski službenici Stanice granične policije su, 11. avgusta, izvršili granične provere vozača K.M. (47), državljanina Savezne Republike Nemačke, kao i putničkog motornog vozila kojim je isti upravljao, marke Mercedes-Benz, model AMG SL65, visoke klase, vrednosti oko 219.000 eura, nakon čega su isto oduzeli - potvrdjeno je za RINU u Upravi policije Crne Gore.

Naime, proverom kroz policijske baze podataka, u saradnji sa NCB Interpol Podgorica, utvrđeno je da je za pomenutim vozilom raspisana potraga od strane NCB Interpola Nemačka.

Službenici Odeljenja bezbednosti Ulcinj su od lica K.M. prikupili potrebna obaveštenja, a oduzeto vozilo će biti predmet daljih kriminalističkih veštačenja.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track