ALTA BANKA ZA DEČJU ŠKOLU SKIJANJA
Foto: Promo

ALTA BANKA ZA DEČJU ŠKOLU SKIJANJA

Biznis -

Društvena odgovornost, koju ALTA banka gradi kontinuirano, podrazumeva da brojnim aktivnostima, na različitim poljima, iskaže iskrenu posvećenost i unapređenje.

Sa idejom da se napravi kvalitetna i profesionalna škola skijanja, po uzoru na škole u renomiranim evropskim i svetskim ski centrima, ALTA banka je donirala novčana sredstva dečjoj ski školi u okvru koje je angažovano trideset visokokvalifikovanih ski učitelja sa licencama za rad izdatim od strane Skijaškog saveza Srbije i Udruženja učitelja skijanja Srbije.

Bogato dugogodišnje iskustvo, posvećenost poslu, kontinuirano stručno usavršavanje i izuzetna dinamika nastavnih i pratećih sadržaja predstavljaju osnove na kojima je sistem rada škole uspostavljen kao i smer delovanja.

Miroslav Biserčić, vlasnik dečje ski škole je ovim povodom izjavio da se zahvaljuje celom timu ALTA banke.

„Sponzorstvo ALTA banke je od velikog značaja i za učenike i za instruktore ski škole. Kvalitet rada smo digli na najviši nivo, a učenicima omogućili da unaprede svoje veštine“ izjavio je Miroslav Biserčić.

Poslovanje ALTA banke kao i humanitarna podrška nije samo odgovornost, već i privilegija. ALTA banka je ponosna što može doprineti boljitku zajednice kroz ovakva sponzorstva i donacije i ostvariti pozitivan uticaj na život ljudi, izjavio je predsednik Upravnog odbora Dr Davor Macura.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja