PRETERANO SKUPO I KAD JE NA AKCIJI, A KAMOLI OVAKO: Kesica začina košta kao kilo mesa, a ni pred istek roka nije jeftinije! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

potrošači besni zbog cene

PRETERANO SKUPO I KAD JE NA AKCIJI, A KAMOLI OVAKO: Kesica začina košta kao kilo mesa, a ni pred istek roka nije jeftinije! (FOTO)

Novčanik -

Pakovanje aleve paprike od 75 grama u pojedinim beogradskim marketima košta 430 dinara, a dok je na akciji pred istek roka iznosi 215 dinara!

Pojedini potrošači besni su zbog ove nerealne cene ovog začina koji mnogi svakodnevno koriste, a u poslednje vreme košta kao kilo mesa te cena ide i do 660 dinara za 200 grama.

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se objava sa fotografijom akcijske cene za koju neki kupci smatraju da je paprena.

- Večeras u marketu u Beogradu. Aleva paprika pred istek roka 75 grama 214 dinara sa 430 dinara. Preterano skupo i kada je 50 odsto snižena - navodi se u objavi.

tucana paprika, cena
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

Podsetimo, nedavno se na društvenoj mreži TikTok pojavio snimak na kome se vidi cena aleve paprike takođe na akciji, koja je tada iznosila 540 dinara, što je, u najmanju ruku, zapanjilo konzumente iste.

Bonus video:

03:13

OVIM BI SAZNALI KAKO NAS TRGOVCI ŠIŠAJU CENAMA Gavrilović: To bi nam pomoglo da nađemo alternative, a informacije DELIMO JAVNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track