PAPRENO! Najveće ESTRADNE ZVEZDE za doček 2024. pevaju u BG, najskuplji pogled na lepu Natu i to bez pića! Evo koliko je za Priju

ponude za doček nove godine

PAPRENO! Najveće ESTRADNE ZVEZDE za doček 2024. pevaju u BG, najskuplji pogled na lepu Natu i to bez pića! Evo koliko je za Priju

Novčanik -

Dok većina ugostitelja širom Srbije još razmišlja o cenama i ponudi zabave za doček 2024. godine, beogradski restorani uveliko reklamiraju svoje zvezde koje će zabavljati njihove goste u najluđoj noći. Proslava Nove u prestoničkim splavovima, hotelima restoranima i košta od 25 do čak 350 evra.

Većina novogodišnjih aranžmana u Beogradu bazira se na ol inkluziv ponudi, sa hranom, pićem i muzikom. Najmanje je potrebno odvojiti na splavovima - oko 25 evra, gde će se za dobar provod pobrinuti di-džejevi. Ko voli pesme Miroslava Ilića moraće da izdvoji 100 evra za noć između stare i Nove godine. Toliko traži i restoran gde nastupaju Đani i Jana. Za provod uz Snežanu Đuri- šić, potrebno je 120 evra, a uz Darka Lazića, Andreanu Čekić i Džejlu Ramović deset evra više.

Doček Nove godine, Niš
foto: Beta

Hrana i zabava uz Aleksandru Prijović košta 150 evra, ali ceh će dodatno uvećati piće koje nije deo te računice. Ugostitelji koji su za noć 31. decembra angažovali Acu Lukasa i Sanju Vučić traže 170 evra, baš koliko staje i doček uz Ildu Šaulić.

Trenutno najskuplju ponudu dočeka od minimum 190 evra nudi hotel u kome će pevati Nataša Bekvalac. Najskuplja stolica za stolovima koji su najbliži bini košta 350 evra. Na to treba dodati i piće koje nije uključeno u ove cene. U restoranima, kafićima i hotelima u Novom Sadu kažu da će organizovanog dočeka biti, a ko će nastupati i zabavljati goste ne žele da otkrivaju, kao ni cene.

U NOVOM SADU DVE NOVE GODINE

Manifestacija "Doček", jedinstvena proslava dve nove godine u Evropi, biće organizovana po sedmi put, kao jedan od najvažnijih legata Evropske prestonice kulture. Zvanično najbolji trend brend u oblasti kulture, po kome je Novi Sad, između ostalog, postao prepoznatljiv, "Doček" će, kako navode u odeljenju za odnose sjavnošću u EPK, ponovo obuhvatiti proslavu 31. decembra na otvorenom i 13. januara u zatvorenim prostorima širom grada, uz jedinstven spoj vizuelne i izvođačke umetnosti.

Ugostitelji u Smederevu još nisu izašli sa ponudom programa da najluđu noć. Kako kažu, pripreme se privode kraju, ugovaraju se izvođači i program. O cenama, takođe, još ne žele da govore. Uglavnom, sve će se znati za dve do tri sedmice.

Nataša bekvalac
foto: Kurir

U Požarevcu još nijedan restoran nije objavio svoju ponudu za novogodišnji doček, a prve se očekuju u drugoj polovini novembra. Jedine ponude objavila su dva ugostitelja, ali ne za svoje požarevačke, već istoimene beogradske restorane, u kojima su cene od 50 do 80 evra.

LISABON AVIONOM 900 €

U turističkim agencijama već ima prazničnih aranžmana, u zemlji i inostranstvu. Šestodnevni aranžman u Lisabonu košta oko 900 evra, a putuje se avionom, u Istanbulu je 500 evra, a mnogi aranžmani su još u pripremi.

Još u oktobru ponude za doček ponudilo je nekoliko turističkih agencija, najviše za evropske gradove - Atina, Solun, Temišvar, Beč, Rim, Krakov, Prag, Pariz, Madrid, Barselona. Cene aranžmana. Za nekoliko dana autobusom ili avionom, većinom na bazi polupansiona, kreću se od 70 (Temišvar) do 799 evra (Madrid).

Gradska uprava u Kikindi već godinama ne izdvaja novac za masovni doček Nove godine niti plaća koncerte poznatih muzičara, pa će tako biti i sada. Umesto skupih koncerata, pred novogodišnje praznike biće priređen tradicionalni bazar, koji će pratiti i nastupi lokalnih muzičara.

- Za sam prelazak iz stare u Novu godinu, kao i nekoliko prethodnih godina, sa Gradske kuće biće priređen vatromet u ponoć - kaže Jasmina Milankov, v. d. direktora Turističke organizacije Kikinde.

Vrnjačka Banja
foto: 321 Srbija

Kao i minulih godina, i za vreme predstojećih novogodišnjih praznika Vrnjačka Banja biće jedna od omilJenih i gotovo izvesno najposećenijih destinacija u Srbiji. Iako ovdašnji hotelijeri i ugostitelji još nisu objavili svoje cenovnike, kao ni programe za doček Nove godine, pretpostavlja se da će se cene kretati kao i prilikom prethodnog dočeka, od 5.000 dinara u manjim ugostiteljskim objektima, pa do nekoliko stotina evra u luksuznim hotelima.

Kako saznajemo u vrnjačkoj Turističkoj organizaciji, za one koji žele da Novu godinu dočekaju kolektivno i pod otvorenim nebom pripremljen je bogat program. Za doček u kraljevačkim kafićima i restoranima kao i prošle godine biće potrebno izdvojiti najmanje četrdesetak evra, što podrazumeva zakusku, piće i muzički program za koji su zadužene lokalne estradne ličnosti. Da li će biti organizovanog, kolektivnog dočeka na Trgu srpskih ratnika u centru grada, zasad nije poznato.

kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track