SRPKINJA OBJAVILA KOLIKO KOŠTA ČOKOLADA U NEMAČKOJ: Razbesnela pratioce: ,,Kako ne snimiš ostale cene?'', ovo joj posebno zameraju
Foto: Shutterstock

cene u nemačkoj

SRPKINJA OBJAVILA KOLIKO KOŠTA ČOKOLADA U NEMAČKOJ: Razbesnela pratioce: ,,Kako ne snimiš ostale cene?'', ovo joj posebno zameraju

Novčanik -

Korisnica TikToka je direktno iz nemačkog hipermarketa, po imenu Kaufland, usnimila rafove sa Milka čokoladom i prikazala koja je njihova prodajna cena u jednom nemačkom gradu.

U Kaufland-u možete kupiti Milka čokoladu za samo 0,66 evra, što je primetna razlika u poređenju sa Srbijom i standardima ove dve države.

Ova objava je u velikoj meri izazvala reakcije korisnika TikTok društvene mreže i komentari su se samo nadovezivali jedni na druge.

Milka
foto: TikTok/anjasoponjai1986

,,Da, ali na akciji'', ,,Ali rok trajanja 10 dana'', ,,Istekao rok'', "Da živim na čokoladi, je li?'', bili su samo neki od komentara.

Mnoge je ova objava i razbesnela, jer smatraju da to nije pravi prikaz Nemačke i cena u marketima, kao i da samo pogrešnu sliku šalje javnosti kako je u Nemačkoj bolje nego u Srbiji.

,,Kao da ovde samo slatkiše jedemo'', ,,Kako ne snimiš ostale cene u Nemačkoj?'', ,,Toliko je i u Srbiji kad je na akciji'', ,,Došla u Nemačku zbog jeftine Milke'', naveli su korisnici.

U svakom slučaju, zaključak je da većina korisnika nije oduševljena ponudom Milka čokolade koja je na rafovima u nemačkom hipermarketu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:55

SRBIJA SE NEOČEKIVANO DOBRO DRŽI S OBZIROM NA SITUACIJU Ekonomista obrazložio uticaj ratova na cene u svetu: Važna veza sa Kinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja