OSTALO JE JOŠ MALO VREMENA: Država odmah počinje isplatu po 10.000 dinara za decu, evo od čega zavisi kad će vam leći novac
Foto: Shutterstock

ekspresna isplata

OSTALO JE JOŠ MALO VREMENA: Država odmah počinje isplatu po 10.000 dinara za decu, evo od čega zavisi kad će vam leći novac

Novčanik -

Još je malo ostalo za prijavu dece za pomoć od 10.000 dinara, a odmah posle toga kreće isplata novca, tačnije 25. septembra. Za samo pet dana, svi prijavljeni roditelji dobiće novac za svako dete do 16. godine.

Isplata nije povezana sa momentom prijave i najverovatnije će zavisiti od banke u kojoj imate račun. To bi praktično značilo da bi isplata 25. septembra mogla ići ka računima u dve banke, drugi dan ka račununima u tri banke i tako redom.

Prijave traju do 20. septembra na adresi idp.trezor.gov.rs.

Svi koji nisu sigurni da li je njihova prijava ispravno podneta mogu to da provere u preostala dva dana na sajtu Uprave za trezor na adresi https://idp.trezor.gov.rs/, nakon čega treba kliknuti na opciju "Provera statusa prijave".

prijava, deca, prijava za 10.000 dinara, prijava za 10.000, prijava za državnu pomoć
foto: Printscreen idp.trezor.gov.rs

Nakon što ste kliknuli na opciju "Provera statusa prijave" otvara vam se novi dokument u koji treba da unesete svoje podatke. Prvo što treba da unesete je JMBG, a posle toga i broj lične karte koji ste koristili prilikom registracije. Tada i dobijate odgovor o uspešnoj ili neuspešnoj prijavi.

Ako se pojavi neki problem, on se takođe prijavljuje Upravi za trezor.

KAKO SE PRIJAVLJUJETE ZA 10.000?

Kada uđete na veb stranicu Uprave za trezor potrebno je da kliknete na polje "Podnošenje prijave". Na sledećoj unosite neophodne podatke:

  1. Broj Vaše lične karte
  2. Vaš matični broj
  3. Naziv banke u kojoj želite da vam bude isplaćen novac

Oni koji nemaju račun ni u jednoj banci, nakon što na portalu odaberu jednu u kojoj će im biti otvoren namenski račun. Po unošenju svih potrebnih podataka dobija se i obaveštenje o uspešnoj prijavi.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track