PORŠEOV SERVIS U BEOGRADU NAPLATIO ISPRAVLJANJE FELNE 1.500 EVRA: Čoveka oblio znoj, samo za demontažu gume 11.000 dinara
Foto: Shutterstock

jedna stvar buni sve

PORŠEOV SERVIS U BEOGRADU NAPLATIO ISPRAVLJANJE FELNE 1.500 EVRA: Čoveka oblio znoj, samo za demontažu gume 11.000 dinara

Novčanik -

Posedovati sportski automobil predstavlja novčani izdatak sam po sebi, a ako znate da postoji samo jedan zvanični servis u Srbiji za popravku vašeg četvorotočkaša, svaka vas može koštati papreno.

Naime, tako je jednog klijenta "obično" ispravljanje felne na Poršeu, u zvaničnom salonu na Adi Ciganliji, koštalo 140.000 dinara plus porez.

Pojedinačno, demontaža i ugradnja gume košta 11.250 dinara, popravka prednje i zadnje aluminijumske felne 141.833 dinara, reglaža trapa 7.500 dinara, a sitan i pomoćni materijal staje 686,48 dinara.

Odnosno, ukupna računica iznosi 161.461 dinar.

Evo koliko bi isto ispravljanje koštalo u "nezvaničnom" servisu, i šta kaže majstor:

- Najskuplja opcija za ispravljanje ovih felni košta oko 10 do 15.000 dinara. Ako je bilo još nekih radova na felnama koji se ne vide na slici, onda je to skuplja operacija ali svakako ni blizu navedene cene - rekao je majstor koji je želeo da ostane anoniman.

Inače, jedna stvar buni mnoge, a to je da zvanični Poršeov servis ne priznaje popravku felni, pa se samim tim postavlja pitanje - zašto je onda naplaćuju? Da budemo jasniji, po pravilu, Porše radi samo zamenu felni.

Tim povodom oglasio se i zvanični servis:

- Ja nisam upućen u to, nemam komentar - rekao je regionalni menadžer za razvoj mreže Dušan Tadić.

Takođe, od izvora upoznatog u slučaj, saznajemo i da se klijenti žale i na čekanje za zakazivanje servisa, kao i za zamenu guma, koja košta čak i do 23.000 dinara.

Kurir.rs/Telegraf Biznis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja