NADA IMANJE DAJE I U ZAMENU ZA POLOVAN AUTOMOBIL: Ima blago sa pogledom na mističnu planinu, a 10 ari prodaje za 5.500 € (FOTO)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

NADA IMANJE DAJE I U ZAMENU ZA POLOVAN AUTOMOBIL: Ima blago sa pogledom na mističnu planinu, a 10 ari prodaje za 5.500 € (FOTO)

Nekretnine -

U pojedinim delovima zemlje moguće je naći i dve kuće po ceni jedne, a ukoliko uz to dobijete i plac, možete da kažete da se sklopili dobar biznis. Naši sugrađani često, nude i razne kompenzacije.

Podsetimo, javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu sredstava podsticaja za razvoj seoskog turizma, koji je raspisalo Ministarstvo turizma i omladine Srbije, otvoren je do 15. aprila.

Jedan oglas se pojavio u popularnoj grupi za izdavanje i prodaju nekretnina, a na društvenoj mreži Fejsbuk. U pitanju je plac gde možete da gradite i jeftine kuće, a jedna Nada, koja je oglasila ovaj plac, nudi i zanimljivu "tranšu".

oglas
foto: Facebook

"Podajem plac u selu Rujište opština Boljevac. Parcela ima oko 10 ari pored samog puta pored sela sa pogledom na planinu Rtanj", navodi ona u oglasu.

Kako dodaje, plac je pogodan za vikendicu sa prelepim pogledom na Rtanj.

Cena ovog placa je 5.500 evra, a može i zamena za automobil do 2.500 evra, i 3.000 evra u kešu, navodi ona.

Podsetimo, Rtanj je popularna destinacija i svake godine, sve veći broj je turista koji posećuju ovu našu planinu.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track