VIKENDICA NA SAT VREMENA OD BEOGRADA ZA SAMO 15.000 €: Ima 30 kvadrata, u cenu uključena i garaža, koja vredi kao garsonjera
Foto: Shutterstock

poželjne nekretnine

VIKENDICA NA SAT VREMENA OD BEOGRADA ZA SAMO 15.000 €: Ima 30 kvadrata, u cenu uključena i garaža, koja vredi kao garsonjera

Nekretnine -

Vikendice spadaju u nekretnine kojima vrednost u poslednje vreme samo raste, zato su i jedan od kvalitetnijih načina ulaganja mnogima. Najtraženije su kuće za odmor pored reka ili u podnožju planina, jer je priroda ono što im daje svu draž. Iz tog razloga je ponuda za vikendicu na Kosmaju, postavljenoj u Fejsbuk grupi, potpuno zaludela učlanjene korisnike svojom cenom od 15.000 evra!

Kako je navedeno u opisu oglasa, ova vikendica ima 30 kvadratnih metara, a nalazi se u selu Sibnica ispod Kosmaja. Takođe, u cenu je uključena i garaža.

Kosmaj
foto: Shutterstock

Međutim, vlasnik je naznačio u oglasu i da je kući potrebno renoviranje, što zahteva i dodatna ulaganja u vikendicu.

Kosmaj je udaljen od Beograda na samo sat vremena vožnje i spada u jednu od najpopularnijih destinacija za odmor u Srbiji, što dokazuje period pandemije, kada su sugrađani mahom kupovali i iznajmljivali vikendice upravo na Kosmaju, tražeći mir.

kurir.rs/blic.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja