ČAK 24 KOMPANIJE UKLJUČILE SE U PROJEKAT "NOVE STUDENTSKE KARTICE" Ministri Mali i Đukić Dejanović na potpisivanju ugvora
Foto: Kurir TV

ČAK 24 KOMPANIJE UKLJUČILE SE U PROJEKAT "NOVE STUDENTSKE KARTICE" Ministri Mali i Đukić Dejanović na potpisivanju ugvora

InfoBiz -

U Ministarstvu finansija potpisani su ugovori sa kompanijama koje su se uključile u projekat "studentska kartica" koja akademcima od 1. decembra nudi brojne popuste i pogodnosti prilikom plaćanja.

U taj projekat do sada su se uključile 24 kompanije, a sa 19 je ugovore potpisala ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović. Potpisivanju je prisustvovao i ministar finansija Siniša Mali koji je pozvao studente da se prijave za kartice, ali i druge odgovorne kompanije da se uključe u taj projekat.

02:13

ČAK 24 KOMPANIJE UKLJUČILE SE U PROJEKAT NOVE STUDENTSKE KARTICE Ministri Mali i Đukić Dejanović na potpisivanju ugvora

- Danas je veliki dan za naše studente, još jedno obećanje koje smo dali ispunili smo, potpisali smo sporazume sa 24 kompanije, koje su izrazile želju da budu deo novog projketa koji se zove ,,Nove studentske kartice", i želim da im se zahvalim s obzirom na to da su prepoznali našu želju da našim studentima damo neke benefite, neke koristi koje će da olakšaju njihovo studiranje - rekao je ministar finansija Siniša Mali.

- Tu je 24 kompanije koje će olakšati one potrebe studenata koje su od svakodnevnih pa do nekih koje su željene, jeftnija odeća, oprema - kaže ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:41

KAKVE DOBROBITI DONOSE STUDENTSKE KARTICE I KOJI SU USLOVI ZA DOBIJANJE? Studenti, sve dok imate status studenata BUDITE SPOKOJNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track