ŽENA TUŽILA RESTORAN I LANAC RADNJI ZBOG PARČETA PRŠUTE: Traži visoku odštetu, tužbi se pridružio i muž! OVO JE SULUDO OBJAŠNJENJE
Foto: RINA

ŽENA TUŽILA RESTORAN I LANAC RADNJI ZBOG PARČETA PRŠUTE: Traži visoku odštetu, tužbi se pridružio i muž! OVO JE SULUDO OBJAŠNJENJE

InfoBiz -

Par iz Njuhempšira je zbog komada pršute odlučio da tuži jedan trgovački lanac restorana i radnji, specijalizovanih za italijansku hranu, piće i proizvode.

Alis Koen tuži lanac restorana zato što je, kako tvrdi, slomila gležanj kada se okliznula na komad pršute u jednom centru u sklopu lanca restorana. U tužbi koju je podnela traži barem 50.000 dolara odštete.

U tužbi se navodi da su Alis i njen suprug Ronald bili u kupovini u lancu restorana 7. oktobra 2022. godine, kada se Alis okliznula na komad pršute na području gde su se kupcima nudili uzorci hrane, piše NBC Boston.

Supružnici navode da je Alis pretrpela istegnuće levog gležnja i prelom distalne fibularne kosti, a navode i da je zbog povrede morala da plati medicinske troškove veće od 7.500 dolara, koji uključuju račune lekara, bolničke račune i troškove fizikalne terapije.

I suprug se spominje u tužbi

U tužbi se navodi da je italijanski lanac “imao dužnost da osigura da površina podova bude slobodna od nepotrebnih opasnosti i da su bili dužni da obrate pažnju da prostor bude u sigurnom stanju, kao i to da su morali da upozore na opasne uslove”.

Suprug Robert takođe se spominje u tužbi. Piše da je patio zbog povrede svoje supruge jer, kako se navodi, više nije mogla da mu pruži “ljubav, društvo, utehu, usluge, podršku ili intimne odnose koje je pružala pre nesreće”.

Kompanija ima vremena do 11. decembra da podnese odgovor na tužbu.

Kurir.rs/Poslovni dnevnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track