ŽENA SE POŽALILA MUŽU DA LEŽALJKE NA PLAŽI U ROVINJU KOŠTAJU 90 €: Njegov odgovor nasmejao SVE na mrežama! Dobro joj rekao (FOTO)
Foto: Shutterstock

papreno

ŽENA SE POŽALILA MUŽU DA LEŽALJKE NA PLAŽI U ROVINJU KOŠTAJU 90 €: Njegov odgovor nasmejao SVE na mrežama! Dobro joj rekao (FOTO)

InfoBiz -

U jednoj objavi na društvenoj mreži Tviter navodi se da ležaljke na plaži u Rovinju koštaju čak 90 evra!

Naime, ove kao i svake prethodne sezone dosta se polemiše o cenama ležaljki u omiljenim letovalištima naših građana, sudeći po objavama i komentarima na mrežama u većini mesta turisti su bili neprijatno iznenađeni cenama.

- Žena mi javlja da su ležaljke na plaži u Rovinju, 90 evra. Predložio sam joj da stoji - piše u objavi koja je pokrenula lavinu komentara i to uglavnom duhovitih.

- Bogami ona će da stoji, ali i ti češ do nje da stojiš i da držiš suncobran - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Skupa je ta ležaljka od 90 evra, ali dobro, kupi ove godine pa je ima nekoliko godina ... Kupi joj dušek za vodu pa nek pluta ceo dan.

ležaljke, tvit
foto: Printskrin Tviter

Ipak, neki su naveli da je ovo preskupo i da ne koštaju toliko.

- Nisu toliko para. Upravo sam dole. 20 evra su - napisala je jedna korisnica.

Međutim, mnogi smatraju da je iznajmljivanje ležaljki na plaži bacanje para.

Baška, plaža
foto: Shutterstock

- Šta je problem sa tim ležaljkama? Zar nije sasvim normalno da na plažu poneseš peškir, prostreš ga na šljunak i uživaš? Nekad se koristio i gumeni dušek na naduvavanje sa različitim dezenom, pa volj' ti izležavanje na talasićima, volj' ti na plaži...Milina - piše u jednom od u drugom stoji:

- Pa okej je da se legne na pesak. Na stenu još lepše. Za mene je plaćanje ležaljke nepotreban trošak. Dodatno, volim da ležim na pesku, plivam i jedva da se zadržim 15 minuta napolju. Jednom sam uzela ležaljku, buka, gužva, prosuta pića:

- U pravu ste. Ne znam šta se dešava, ali ja i danas volim da prošetam plažom, ponesem peškir i sve mi je okej. S druge strane gledam u all inclusive kako Rusi i Nemci grabe po tri ležaljke, plus jednu za stvari. Ljudima nikad dobro - glasili su neki od kometara ispod tvita.

Kurir.rs

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track