SRBI U ŠOKU ZBOG CENA LEŽALJKI U GRČKOJ Skuplje mesto na plaži nego SMEŠTAJ: "Jedno noćenje na Maldivima za 2 osobe, sve u fulu"
Foto: Shutterstock

a nije santorini!

SRBI U ŠOKU ZBOG CENA LEŽALJKI U GRČKOJ Skuplje mesto na plaži nego SMEŠTAJ: "Jedno noćenje na Maldivima za 2 osobe, sve u fulu"

Novčanik -

Turisti iz Srbije ostali su u šoku kada su došli u poznati Costa Costa bar na istoimenoj grčkoj plaži na Kefaloniji i ugledali ovogodišnje cene koje su izložene ispred lokala.

Naime, od 1. jula u samom jeku sezone, vlasnici ovog bara su objavili nove cene, koje nisu "naivne" ni za one sa debljim novčanikom.

Kako se može videti na fotografiji, oni dve ležaljke na plaži naplaćuju 35 evra, ali tu nije kraj šoka. Ako želite da vam se ležaljke nalaze u drugom redu od samog mora onda morate da iskeširate 40 evra. Ako, pak, želite da vam ležaljka bude u prvom redu, morate da iskeširate neverovatnih 50 evra.

ležaljka, cena, Grčka
foto: Printscreen Facebook/Grčka info

Imajući u vidu da mesta koja su blizu plićaku obično biraju roditelji koji dolaze sa decom, porodici koja ima četvoro članova će za boravak na ovoj plaži biti potrebno da iskešira 100 evra, ne računajući ostatak troškova poput hrane, pića, i ostalog.

Jedan član Fejsbuk grupe Grčka Info podelio je ove cene, a mnogi korisnici su ostali u šoku.

"Apsolutno ne razumem cene ležaljki na toj plaži, ni zašto bi to neko plaćao. Nabijene jedna na drugu, plaža ništa posebno, na Kefaloniji ima milion mnogo lepših", glasi jedan od komentara članova ove grupe.

"Danas u Nea Flogiti konobarica kaŽe da za 4 soka (17e) imamo prava da sedimo na leŽaljkama 3h, posle toga moramo novu turu pića da poručimo", kaže jedna korisnica.

"Za jedno noćenje na Maldivima za dve osobe 60 evra gde su starosedeoci, sve u fulu imaš, doručak, ručak, večeru još te vode na izlete, jer je to porodični biznis...", navodi drugi korisnik.

"Za taj novac rentiraš auto na jedan dan i obiđes 3 plaže", jedan je od komentara.

"Pa skuplji suncobran i ležaljka nego smeštaj", kaže još jedna korisnica.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track