STAN KAO IZ HOROR FILMOVA ZA 300 EVRA! Narod besan: Ovde neko treba da živi, a ne da umre! Promenite makar nameštaj (FOTO)
Stan kao iz horor filma, Foto: Printscreen Facebook

oglas za stan izazvao haos

STAN KAO IZ HOROR FILMOVA ZA 300 EVRA! Narod besan: Ovde neko treba da živi, a ne da umre! Promenite makar nameštaj (FOTO)

InfoBiz -

Cena jednog jednosobnog stana na Karaburmi koji se izdaje posebno je iznevrvirala korisnike društvenih mreža, a ono što im je trn u oku jeste nameštaj i izgled samog stana!

- Izdajem jednosoban stan na Karaburmi cena 300e +depozit. Stan se nalazi u glavnoj ulici na prvom spratu ima kablovsku, tv, interfon, grejanje na TA peć, klimu i sve ostalo što je potrebno za udoban život! Pogodan je za jednu ili dve osobe. U ulici prolaze tri autoboske linije 16, 23 i 25 što znači da je odlično povezan sa celim gradom - navodi se u opisu ovog oglasa na društvenim mrežama.

Oglas za stan
Oglas za stanfoto: Printscreen Facebook

Stanodavac je priložio i fotografije stana, koje su, blago rečeno, izazvale šok kod ljudi. Korisnici društvenih mreža naveli su da stan izgleda kao da je u njemu neko preminuo.

- Nikada mi neće biti jasno zašto neko izdaje stan, a da ni dinar jedan ne uloži da ga ulepša. Ne mora da bude skupo i luksuzno, ali makar da bude lepo na oko. Ovde neko treba da živi, a ne da umre - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica dodala je stan izgleda kao da je iz nekog horor filma.

- Nameštaj iz doma jure, kupatilo daleko bilo! Strašno, mogu da zamislim tek kakav je miris u tom stanu! Imate da kupite i polovni nameštaj koji izgleda pristojnije i lepše od tog vašeg, ako već želite da uštedite! - napisao je jedan čovek.

Jedan korisnik naveo je da ovaj stan sa ovakvim nameštajem jedva vredi 150 evra mesečno.

- Baba i deda umrli, pa greota da stan bude prazan - dodaje se u komentarima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:52

Stanar zgrade sa Petlovog Brda koji je izdao svoj stan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja