KOMPANIJA KNEZ PETROL PONOVO DONIRALA ZDRAVSTVENI CENTAR KNJAŽEVAC
Foto: Promo

KOMPANIJA KNEZ PETROL PONOVO DONIRALA ZDRAVSTVENI CENTAR KNJAŽEVAC

InfoBiz -

Kompanija Knez Petrol nastavlja aktivno da pomaže zajednici ,shodno svom primarnom stavu da su solidarnost I odgovornost prioriteti .

Predrag Nikić , direktor kompanije Knez Petrol je u sredu lično uručio donaciju Zdravstvenom centru Knjaževac koji obavlja delatnost Doma zdravlja na primarnom nivou zdravstvene zaštite kao I specijalističko-konsultativnu I bolničku zdravstvenu delatnost u Opštoj bolnici .

Knez Petrol
foto: Promo

Mesečni prosek hiruških intervencija ove ustanove je na nivou 80 intervencija.

Donacijom aparata za sterilizaciju hiruških instrumenata u hiruškom bloku ,operacionim salama

u mnogome će olakšati rad same ustanove I poboljšati kvalitet rada .

Društveno odgovorni sa ciljem primera dobre prakse nastavljamo da pomažemo kako zajednicu , tako I pojedince , kojima je pomoć neophodna.

Širimo maloprodajnu mrežu I time kao jedina domaća privatna naftna kompanija otvaramo mogućnost novih zapošljavanja .

U ovom momentu u pripremi je otvaranje 8 maloprodajnih objekata , Pirot , Priboj sa dva maloprodajna objekta ,Šimanovci ,Žabari,Bečej ,Novi Sad .Na svim našim maloprodajnim objektima u ponudi je aditivirano gorivo nove generacije xenergy dizel kao I xnergy bmb .

Razvojnim planom kompanije I otvaranjem navedenih objekata do kraja godine jos 100 naših sugrađana će dobiti zaposlenje rekao je Nikić .

U ime svih građana koji koriste usluge Zdravstvenog centra Knjaževac , kao I svih zaposlenih u njemu Ivan Radosavljević upravnik bolnice I Igor Milosavljević načelnik službe opšte hirurgije zahvalili su se sad već tradicionalnom donatoru , kompaniji Knez Petrol ,istakavši da ovo nije prvi put da primaju donaciju od kompanije Knez Petrol.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track