Foto: Nenad Kostić

ponuda

BESPLATAN SMEŠTAJ KOD VOŽDOVAČKE CRKVE: Gazdarica odušivila oglasom i neobičnim uslovima za besplatno stanovanje!

Nekretnine

Beograđanka izdaje sobu u sklopu kuće kod Voždovačke crkve ženskoj osobi koja ovde može stanovati i besplatno ukoliko ispunjava određene uslove i pomaže vlasnici.

Oglas se pojavio u Fejsbuk grupi "Izdavanje stanova Beograd" i pokrenuo je lavinu komentara.

- Izdaje se soba (Voždovačka crkva). Mogućnost besplatnog stanovanja (manja pomoć u kući)! Savršena lokacija i povezanost sa gradom. Soba se izdaje isključivo ženskoj osobi, zaposlenoj ili studentkinji, Ili nezaposlenoj, nekome ko traži posao. Od stanara se očekuje da bude vaspitana, poštena, uredna, pre svega normalna žena/devojka. Naravno, od vas se očekuje da održavate higijenu vaše sobe. Ne želimo nikakve žurke, lumperaje, glasnu muziku. Može vam svratiti jedan prijatelj ili prijateljica, nikakvo skupljanje društva - navodi se u oglasu i dodaje:

foto: Shutterstock

- Izdaje se soba (11kvm sa izlazom na terasicu od 9 kvm) u kući na Voždovcu, preko puta Voždovačke crkve. Soba (kuća) se nalazi u uličici paralelno sa Vojvode Stepe, što znači da je sve važno, pošta, menjačnica, banke, pekara, prodavnice, stanica 9/33 u krugu od 200 metara. Takođe, blizu je veliki broj fakulteta... Soba za sada nema pisaći/radni sto, treba da se naruči, pa samim tim ni raspored nije kako treba. Možda da Vi odredite raspored, a ne ja namećem? Dogovaramo se oko svega.

foto: Uroš Arsić Mondo

- Problem jedino može predstavljati naš pas tj. štene (sedam meseci), hiperaktivan je, počeo je i dosta lajati (nadam se da će to biti bolje kad malo poraste) pa majka ide gore u sobu da meni da mira, on je toliko mazan i samo želi da se neko sa njim igra, mazi ga.

Vlasnica dodaje i da bi soba više odgovarala zaposlenoj osobi, a ne osobi koja mora učiti i imati potpuni mir.

- Da ne bude da nisam rekla, ali ako studirate Veterinu/ne smeta vam/navikli ste, hej, onda vam verovatno ništa neće smetati. Ja imam jako senzitivan sluh i imam mnogo zdravstvenih problema zbog njegovog lajanja, tako da je pitanje da li ćemo morati da ga damo na usvajanje. P.S. Što se tiče životinja, imamo i macu, ona ima 15 godina, ne čuje se, a nekad i ne vidi. U sobi se nalazi krevet za jednu osobu, jedan ormar, komoda, TV. Internet i kablovska naravno. Iz sobe se izlazi na terasicu....

- Soba je na spratu kuće, pored se nalazi moja soba/soba moje majke, kupatilo, mala vešernica. Gornje kupatilo nije u potpunosti privatno, ko god da je gore (majka ili ja) ga koristi kao wc po potrebi. Naravno, gore se niko ne kupa, za to koristimo kupatilo u prizemlju, gde se nalazi i veš-mašina. Kuhinja zajednička (mikrotalasna, aparat za sendviče, friz), kao i dnevni boravak. Sad, besplatan boravak.

Vlasnica je napisala da su majka i ona osobe sa invaliditetom.

- Ja sam u kolicima ona ne, i ako želite pomoći oko određenih stvari, stanovanje će biti besplatno.

Uslovi za besplatnu sobu

  • Da se izbaci đubre svaki dan
  • Da se nekad ode u prodavnicu
  • Šetanje kuce dva puta dnevno (npr. pola sata pre i pola sata popodne)
  • Ako ne želite to, posao se može zameniti da pomažete meni, kao asistent pri šetnji, da izađete samnom u šetnju 3-4x nedeljno
  • Poneka pomoć u kući npr. da se majci pomogne ako treba da se skinu zavese, zalije cveće i slične sitnice
  • Naravno, ako npr. ne želite raditi sve, recite šta bi želeli, pa bi prema tome formirala cenu
  • * Primer: šetanje psića (ili asistencija meni pri šetnji) skida najviše sa kirije, 90 evra

- Ako ste zainteresovani, javite se pa da se možda i upoznamo uživo, da upoznate nas, Manga (psića), osmotrite sobu. PS. Naravno ako uradite neki poslić/pomognete nešto što nije navedeno, za to ćete biti nagrađeni, ako ne novčano onda svakako na neki drugi način. Ako je neko osoba koja iz principa ne da da ljudi rade nesto besplatno, to smo nas dve.

Ovaj oglas je oduševio mnoge članove grupe.

Bonus video: