DUBAI PRISTUPAČNIJI NEGO IKAD: Cene nekretnina niže nego u centru Beograda
Foto: Promo

DUBAI PRISTUPAČNIJI NEGO IKAD: Cene nekretnina niže nego u centru Beograda

Biznis -

Dubai je prepoznat kao jedan od najdinamičnijih globalnih centara za nekretnine, sa tržištem procenjenim na 94 milijarde dolara u 2023. godini i očekuje se njegov dalji rast od 3% godišnje do 2028. godine. Povećanje investicija u infrastrukturu, kao i unapređenja u oblastima kao što su zdravstvo, obrazovanje i ekonomska stabilnost, čine Dubai atraktivnim za kupce i investitore širom sveta.

Sa cenama po kvadratnom metru koje su često niže nego u centru Beograda, uz opciju kupovine na rate, Dubai postaje sve dostupniji širem krugu kupaca, naročito investitorima zbog povrata na investiciju do 15% na godišnjem nivou. Shodno tome, interes za Beograd kao lokaciju za predstavljanje stambenih kompleksa raste među građevinskim kompanijama iz Dubaija.

Na predstojećem događaju 18. i 19. maja u hotelu Hyatt Regency, DHG Grupa će predstaviti svoj novi luksuzni stambeni kompleks 'Helvetia Residences' u saradnji sa Eva Real Estate, jednom od vodećih agencija za nekretnine u Dubaiju. Prema rečima Blagoja Antića, osnivača i vlasnika, koji je poznat javnosti kao uspešan srpski preduzetnik u inostranstvu, ova internacionalna kompanija ovim građevinskim projektom namerava da švajcarske standarde primeni u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Sa 430 stambenih jedinica, od kojih je već 50% prodato od februara, 'Helvetia Residences' nudi premijum kvalitet po cenama koje su konkurentne na tržištu Dubaija. Na promociji u hotelu Hyatt, posetioci će moći detaljno da se upoznaju sa dostupnim jedinicama i iskoriste specijalne pogodnosti koje su dostupne samo na ovom događaju.

MNO Real  Estate
foto: Promo

O DHG Grupi

Od svog osnivanja pre 30 godina, DHG Grupa je realizovala preko 300 građevinskih projekata – stambenih i poslovnih objekata. U svom portfoliu poseduje preko 1000 nekretnina za izdavanje u Švajcarskoji 1500 stambenih jedinica u razvoju. Vrednost imovine kompanije prelazi 700 miliona švajcarskih franaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja