ŠANSA ZA SAVRŠEN POSAO: Posetite Regionalni sajam poslova online još danas!
Foto: Shutterstock

ŠANSA ZA SAVRŠEN POSAO: Posetite Regionalni sajam poslova online još danas!

Biznis -

Ako već do sada niste, zaputite se na 14. izdanje Regionalnog sajma poslova, najbitnijeg događaja u oblasti zapošljavanja u našem regionu!

Regionalni sajam poslova postao je nezaobilazna destinacija za sve ambiciozne pojedince koji teže napredovanju u svojim karijerama, bilo da tek gradite karijeru ili ste vešti profesionalac.

Virtuelnin događaj

Ove godine, Sajam koji je počeo 24. oktobra i traje do danas, samo u prva tri dana posetilo je više od 100.000 ljudi, istražujući mogućnosti zapošljavanja. Sajam se i dalje održava online, što ga čini dostupnim svima na web adresi www.regionalnisajamposlova.com/rs/.

Više od 150 kompanija iz raznovrsnih industrija, predstavio je neverovatnih 1.000 oglasa za posao na velikom Regionalnom sajmu poslova. Ono što je impresivno jeste da je čak polovina od ovih 150 radnih pozicija ponuđena od strane poslodavaca u Srbiji.

Tradicionalna manifestacija

Sajam se već tradicionalno organizuje od strane vodećih sajtova za zapošljavanje iz regiona: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Severna Makedonija, Deloglasnik – Slovenija i MojPosao – Hrvatska.

Ovo je prilika koji ne bi trebalo da propustite – iskoristite mogućnost da se povežete sa različitim kompanijama, upoznate se sa njihovim poslovnim prilikama i ostvarite svoje profesionalne ciljeve.

Na sajmu se takođe predstavlja i kompanija Wireless Media Group, prepoznata kao značajan SAP partner koji intenzivno radi na razvoju tehnologija za unapređenje poslovnih procesa. Ova kompanija stavlja poseban naglasak na rešenja kao što su SAP SuccessFactors i SAP Commerce Cloud. WMG kao SAP partner pruža visokokvalitetna rešenja koja mogu pomoći organizacijama da transformiraju svoje poslovanje i postignu veći uspeh u današnjem digitalnom okruženju. SAP SuccessFactors pruža napredna rešenja koja se temelje na cloud tehnologiji. Ova platforma omogućava organizacijama da efikasno upravljaju svojim ljudskim resursima i talentima, poboljšavajući tako performanse i produktivnost. SAP Commerce Cloud je inovativno rešenje koje integriše digitalne i fizičke tačke interakcije u jedinstveno rešenje, nudeći besprekorno korisničko iskustvo. Personalizacija iskustva omogućava kompanijama da povećaju lojalnost i promet svojih kupaca, čineći ovo rešenje izuzetno korisnim za organizacije koje teže poboljšanju svojih interakcija s klijentima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track