POTEZ BAHATE NOKTARKE RAZBESNEO ŽENE: Ovakav nadmen stav je put u propast, čist bezobrazluk!
Foto: Profimedia

ogorčene

POTEZ BAHATE NOKTARKE RAZBESNEO ŽENE: Ovakav nadmen stav je put u propast, čist bezobrazluk!

Biznis -

Potez jedne noktarke razbesneo je korisnike društvenih mreža! Naime, ona je uvela novinu da devojke koje zakazuju termin putem telefona plate 50 % više, što je mnogima zasmetalo!

U poslednje vreme korisnici društvenih mreža često se žale na noktarke koje ih uslovljavaju raznim stvarima. Neke od njih neće da primaju devojke ako ne zakažu recimo korekciju tačno kada pada mesec dana od termina rada, ukoliko zakasne koji dan platiće punu cene, a ne cenu korekcije. Potom im smetaju deca, a sada će devojke koje žele da zakažu termin putem telefona i to skuplje plaćati.

- Najveća novina je da će zakazivanje termina telefonom, porukom, viberom, instagramom i golubom pismonošom biti naplaćeno 50 % više od 1. avgusta. Svaki termin koji se zakaže na terminu (znači došla si na nokte i odmah zakazuješ termin sledeći će biti naplaćen po redovnom cenovniku, to ćemo zvati popust za lojalnost) - navela je jedna noktarka na Instagramu.

Noktarka uslovljava
Noktarka uslovljavafoto: Printscreen Tviter

Jedna korisnica Tvitera koju je ovo iznerviralo je printskrinovala ovo i objavila uz opis: "Koji je đavo više sa ovim noktarkama, bože me sačuvaj".

Jedna korisnica Tvitera rekla je da se nada da se ova noktarka samo šali.

- Ne da se ne šali, nego ima još 5 storija pre ovog kako detaljno objašnjava da je njen posao najteži i da one kojima se ne sviđa idu kod nekog drugog. Umišljena noktarka - navela je ova korisnica Tvitera.

Jedna žena navela je da je ovo neviđeni bezobrazluk.

- Teško da ovakvo poslovanje ima dobru budućnost. Ovo izaziva revolt i zato svaka druga devojka počinje da radi nokte. Ovakav nadmen stav je put u propast. Videla sam ovakve slučajeve pa sada bukvalno mole da im dođe neko - navodi se u jednom od komentara.

- Kakav popust za lojalnost ako ti naplati regularnu cenu? Mislila sam da ovo nikad neću reći, ali ona je deluzivna i mora hitno na terapiju i na kurs osnova ekonomije - dodaje se u komentarima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track