Pridružite se vodećim stručnjacima na konferenciji Senzal: DAN INVESTITORA U BEOGRADU
Foto: Promo

Pridružite se vodećim stručnjacima na konferenciji Senzal: DAN INVESTITORA U BEOGRADU

Biznis -

Senzal Capital, vodeća investiciona kompanija u Srbiji, najavljuje svoju prvu konferenciju „Investiranje + Nova Realnost“ koja će se održati 22. juna u Velikoj dvorani Kolarčeve Zadužbine u Beogradu.

Ovaj događaj će okupiti neke od najvećih svetskih stručnjaka za investicije, uključujući Nash-a Subotića, osnivača i direktora kompanije WestPac Wealth Partners, Branu Perkovich, direktora investicija San Francisco 49ers, dr Jasmina Knežević, osnivača i članicu nadzornog odbora Acibadem Bel Medic i Vladimira Đukanovića, bivšeg šefa trgovanja JP Morgan-a. Konferencija pruža jedinstvenu priliku da se nauči od najboljih u industriji i da se stekne dublje razumevanje trenutnih trendova i budućnosti investiranja.

"Ova konferencija je prilika da se investitori, kako iskusni tako i oni koji tek ulaze u svet investiranja, upoznaju sa najnovijim trendovima i strategijama u oblasti investiranja", rekao je dr Rade Rakočević, osnivač i direktor Senzal Capital. "Naš cilj je da investiranje postane normalan deo naših života, jer bez finansijske slobode nema ni slobodnih ljudi."

Senzal Capital
foto: Dušan Đorđević

Konferencija će se fokusirati na dugoročno investiranje i diversifikaciju imovine, a ne na kratkoročne špekulacije. Učesnici će imati priliku da čuju o različitim investicionim strategijama, uključujući berze, ETF-ove, fondove i kriptovalute. Pored predavanja i panel diskusija, konferencija će pružiti i priliku za networking. Učesnici će moći da razmene ideje i strategije sa govornicima, drugim investitorima i učesnicima.

Prodaja kotizacija za ovaj događaj je u toku, a više informacija o prijavama, ali i samom programu možete naći na zvaničnom sajtu konferencije.

Senzal Capital
foto: Dušan Đorđević

O organizatoru:

Senzal capital je društvo koje se bavi wealth management konsaltingom i investiranjem, a u čijem se portfelju sada nalaze akcije svetskih kompanija. Vlasnik i direktor je dr Rade Rakočević, koji u ovoj industriji posluje već skoro 30 godina. Osim navedenih aktivnosti, bave se i edukacijom koja za cilj ima razumevanje i unapređivanje znanja o fundamentalnim i tehničkim analizama, finansijskom tržištu, te približavanje pojma investiranja.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track