IZDAJE SE STAN OD 20 KVADRATA NA BOGOSLOVIJI ZA 350 EVRA: Na sve to idu i računi, a tek kad vidite koliki je depozit (FOTO)
Foto: Shutterstock, Ilustracija

papreno

IZDAJE SE STAN OD 20 KVADRATA NA BOGOSLOVIJI ZA 350 EVRA: Na sve to idu i računi, a tek kad vidite koliki je depozit (FOTO)

Novčanik -

Stanodavac izdaje stan od 20 kvadrata na Bogosloviji za čak 350 evra plus depozit od 250 evra.

Cene kirija i početkom ove godine u pojedinim delovima Beograda se nisu smirile. Sudeći prema trenutno aktuelnim oglasima praznih nekretnina ima, ali one najpovoljnije ne idu ispod 200 evra čak ni na periferiji. S druge strane ima i onih stanodavaca koji garsonjere koje su bliže centru grada izdaju od 300 evra pa naviše.

Iako se posle odlaska ruskih državljana tržište nekretnina najma malo smirilo i cene u jednom trenutku vratile na staro, izgleda da nije dugo potrajalo. Kirije u prestonici ponovo su visoke, a centralne lokacije i dalje su samo za one sa "dubljim džepom". Ipak ni u širem centru nije bolja situacija, i nema velike razlike u ceni kirija.

stan, kupovina stana, ključ u ruke, ključ od stana, prodaja stana, nekretnine, nekretnina, kuća, zgrada, luk, novac
foto: Shutterstock, Ilustracija

Na oglasima na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se oglas za izdavanje garsonjere od svega 20 kvadrata čiji je mesečni najam papren!

- Izdaje se garsonjera kod Bogoslovije, 20 metara kvadratnih u mirnoj ulici, od centra udaljena 15 minuta. Stan je kompletno opremljen, norveški radijator, PVC stolarija. Dobra termička izolacija, pa je potrošnja energije mala kao i mesečni troškovi. Oko 30 evra. Cena je 350 evra mesečno plus troškovi uz depozit od 250 evra - navodi se u oglasu koji je pokrenuo lavinu komentara.

zgrada, stan, kirija
foto: Printskrin/Facebook

Sudeći po reakcijama mnogi korisnici ove mreže bili su šokirani ovom cenom od čak 600 evra koju podstanar treba da iskešira pri samom useljenju.

S druge strane neki su naglasili i da je ovo samo soba, ne i garsonjera.

Bonus video:

02:17

ZA SAMCE SAMO JEDNOSOBNI STANOVI! Stručnjak za nekretnine analizira nova pravila u Nemačkoj i da li i SRBIJU ČEKA SLIČAN ZAKON!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja