ZA STAN OD 36 KVADRATA TRAŽI OGROMNU KIRIJU: Iako je opremljen novim nameštajem, ljudima ipak ne valja: ''SMUČILI STE MI SE VIŠE''
Foto: Printscreen/Facebook

preterano?

ZA STAN OD 36 KVADRATA TRAŽI OGROMNU KIRIJU: Iako je opremljen novim nameštajem, ljudima ipak ne valja: ''SMUČILI STE MI SE VIŠE''

Nekretnine -

Stanodavci kirijama za stanove iz dana u dan sve više iznenađuju. Našao se jedan oglas na poznatoj stranici za oglašavanje nekretnina na Fejsbuku, u kom je navedeno da se nudi objekat od 36 kvadrata za 600 evra, što je potpuno razbesnelo korisnike pomenute društvene mreže.

- Izdajem stan od 36 kvadrata u novogradnji. Namešten je i od 20. marta useljiv. Kirija je 600 evra - kratko piše u objavi.

nekretnine, stan
foto: Printscreen/Facebook

Iako je stan pristojnog izgleda, opremljen i funkcionalan, mnogi su bili saglasni da je kirija visoka, s obzirom na to da se nudi stan od 36 kvadrata, što znači da bi svi troškovi dospeli u ruke jedne osobe, jer bi teško moglo više da boravi u njemu.

''Izvinite, u kojoj državi se izdaje ova stančina od 36 kvadrata po ovoj ceni?'', ''Strašno koliko ste svi drčni i halapljivi'', ''Šta, bre, 600 evra?'', ''Smučili ste mi se više. Ne može da se nađe normalan stan sa pristojnom kirijom'', ''Kakvi ste vi paraziti'', glasili su samo neki od komentara.

1 / 12 Foto: Printscreen/Facebook

kurir.rs/Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja