50 KVADRATA NA VOŽDOVCU IZNAJMLJUJU ZA 900  EVRA: Stan je sređen i luksuzno opremljen a evo koliko su MESEČNI TROŠKOVI za njega!
Foto: halooglasi.com

(ne)realno

50 KVADRATA NA VOŽDOVCU IZNAJMLJUJU ZA 900 EVRA: Stan je sređen i luksuzno opremljen a evo koliko su MESEČNI TROŠKOVI za njega!

Nekretnine -

Dvosoban stan od 50 kvadrata izdaje se na Voždovcu za 900 evra mesečno. U pitanju je "lux" sređen stan, a naposletku šta je to za Beograđane - neki bi rekli "sića za luksuz".

1 / 7 Foto: halooglasi.com

Iako stručnjaci tvrde da je u toku stabilizacija sa cenama nekretnina na tržištu, i dalje ima oglasa koji vas nateraju da se zapitate da li živite na Menhetnu. Doduše, kako se navodi u oglasu, ovde je reč o "voždovačkom Dedinju", pa stoga verovatno i ova nerealna cena.

stan
foto: halooglasi.com

"Izdaje se stan na voždovačkom Dedinju, u najlepšoj zgradi, novogradnja u ulici Jove Ilića", navodi se u oglasu. Podsetimo, Dedinje se zvanično završava sa ulicom Bulevara oslobođenja, dok je ulica Jove Ilića jedna iznad.

Dodaju da je u pitanju izuzetno svetao i prijatan stan. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe koja izlazi na terasu, spavaće sobe, ostave i kupatila koje ima podno grejanje.

stan
foto: halooglasi.com

"Sistem grejanja i hlađenja je split sistem sa fancoilom što rezultuje komforom a niskim računima", navode dalje u oglasu.

Takođe je moguće iznajmiti i garažno mesto, koje ima toplu vezu sa stanom. Stan se nalazi na trećem od pet spratova i ima etažno grejanje. Dobijate ga opremljenog. Navodi se da su mesečni troškovi 30 evra.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track