ZARATILE GAZDARICA I PODSTANARKE! Tvrdi da su joj sestre uništile stan, one zapretile pred svima: "HOĆEŠ SAD JA DA OBJAVIM SVE?!"
Foto: Shutterstock

ovakav odgovor nije očekivala

ZARATILE GAZDARICA I PODSTANARKE! Tvrdi da su joj sestre uništile stan, one zapretile pred svima: "HOĆEŠ SAD JA DA OBJAVIM SVE?!"

Nekretnine -

Beograđanka Jelena optužila je dve sestre kojima je izdavala stan da su prevarantkinje, kao i da su joj demolirale stan. Međutim, oglasile su se i one i optužile je da je ona ta koja je prevarantkinja!

Jelena se na društvenim rmežama požalila na stanarke, a ubzo je usledio i njihov odgovor.

- Upozorenje stanodavcima. Sestre prevarantkinje T. i E. K. ostavljaju za sobom neplaćene račune i demolirane stanove. Nakon toga menjaju broj telefona - objavila je ona u jednoj grupi, a priložila je fotografiju lične karte jedne od sestara.

Pojedini korisnici su je savetovali da ih tuži, a neki su je upitali i da li je proveravala da li su plaćeni računi.

- Proveravala sam račune, nisam za poslednja dva meseca jer su me lagale da im nisu stigli. Neke račune su i fotošopirale. Moja greška je za te račune, ali dosta bitnija je šteta u stanu koja je preko 1.000 evra - napisala je ona.

Ubrzo se oglasila i jedna od optuženih sestara.

stanodavac, podstanari, svađa
foto: Printscreen Facebook

- E ovako da se i ja oglasim na ovu laž od prljave devojke koja nam je izdala stan i laže u ovoj grupi. Da li biste vi izdali stan od 600 evra bez prethodnog čišćenja, ostavite svoje prljave gaće novim stanarima, ostavite vaše dlake i punu terasu vaših stvari, kao i ispod kreveta. Zavlačite me o ugovoru mesecima pod pričom da štampač ne radi. Zašto ne spomenete u objavi da ste povisili kiriju za 200 evra 20 dana pred novi mesec. Zašto se ne spomene da je ostavljeno 600 evra depozita koje pokriva sve? Zašto se ovde laže da je broj promenjen? Hoćeš sada da objavim broj poziva i krivene brojeve sa kojih me zoveš svakodnevno? Sramota! Pazite u čiji stan ulazite, jer su prevaranti, a posle stanari krivi - navodi se u odgovoru optužene stanarke.

Bonus video:

03:03

RAČUNI SE GOMILAJU, STANAR NE PLAĆA NIŠTA VEĆ GODINU DANA; ALI SE IZ KUĆE NE ISELJAVA, NEĆE; KAŽE BEZ SUDSKOG NALOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track