OVO JE KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU! Turistkinja iz Srbije razočarana odmorom u Turskoj: 20 godina sam išla tamo, ali više NE! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

obišla sva mesta

OVO JE KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU! Turistkinja iz Srbije razočarana odmorom u Turskoj: 20 godina sam išla tamo, ali više NE! (VIDEO)

InfoBiz -

Turistkinja iz Srbije, letovala je, kako je ispričala, 20 godina u Turskoj, obišla sva mesta, ali je nakon putovanja ove godine, odlučila da tamo više ne odlazi na odmor.

Šta se tačno dešavalo i zbog čeka je donela ovakvu odluku objasnila je u videu koji je objavila na društvenoj mreži TikTok.

"Posle 20 godina letovanja u Turskoj rešila da prestanem da idem tamo. Svako letovalište sam obišla, volela sam da letujem tamo zbog hotela, usluge šopinga, sat i po, dva, avionom i tu ste.

Ranije, za te pare za koje ideš u turski "all inclusive" nisi mogao ni na jedno drugo mesto.

Prva stvar koja je krenula da mi smeta jesre što se na mnogim mestima ne priča engleski ili se prave da ne znaju, a ruski se priča bez problema.

Druga stvar, postali su jako bahati i bezobrazni, što mogu da navedem kroz sigurno desetak primera u zadnjih par godina, ali evo dacu vam jedan.

Sa taksistom smo se dogovorili da nas vozi za jednu cenu i kad nas je dovezao tražio nam je više para jer se put zbog gužve odužio, a kako mi nismo hteli da mu damo, izbacio nas je iz taksija vrišteći na nas", ispričala je ona.

Ispričala je i šta ih je sačekalo u hotelu prošle godine.

"Da pokušavaju da te zavrnu za svaki evro, je poznato ali sada su preterali. Prošle godine, hotel u kom smo bili imao je polomljene ležaljke na plaži, soba koju smo dobili nije bila ni blizu one koju smo rezervisali, tuš nije radio, a hrana je bila po podu jer su očigledno gosti bili neartikulisani, a oni nisu čistili."

Potom je rekla i šta se to dogodilo pa je navelo na odluku da više nikad ne letuje u Turskoj.

"Kap koja je prelila času jesu cene ove godine. Za pare koje oni traže i cene da vrede mogu lagano da odem u "all inclusive" na Maldive", ispričala je ona u videu koji je objavila na društvenoj mreži TikTok.

"Nisi ti bila u drugim državama, Turska je još i najbolja", "Toliko godina ste išli i sada ste se verovatno zasitili. Sve ostalo je kao i svuda", "All inclusive za 500-700 evra... Šta očekujete za te pare? Plati 1.500-2.000 evra pa ćeš videti uslugu. Za te pare možete na Maldive", neki su od komentara ispod ovog videa.

(Kurir.r)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja