"POPUNJEN ALBUM SA SLIČICAMA KOŠTA I PO NEKOLIKO HILJADA EVRA" Topalović: Čuvajte VHS kasete, sada vrede preko 13.000 dolara!
Sasomange, Foto: Kurir Televizija, Shutterstock

kurir tv

"POPUNJEN ALBUM SA SLIČICAMA KOŠTA I PO NEKOLIKO HILJADA EVRA" Topalović: Čuvajte VHS kasete, sada vrede preko 13.000 dolara!

InfoBiz -

Na sajtovima za prodaju pojavili su se oglasi u kojima ponuđači nude kartice za mobilne telefone, ni manje ni više nego za 10.000 evra, a posebnim ih čini broj koji je lak za pamćenje i sastoji se od nekoliko sličnih cifara. Mnogi bi rekli luksuzna sitnica.

Šta još može da se nađe na oglasnim portalima otkrio je Predrag Žambok, novinar Kurira u razgovoru sa Nikolom Topalovićem - portal Sasomange.

Nikola Topalović
foto: Kurir tv

- Možemo izdvojiti da se na kategoriji antikviteta mogu naći proizvodi sa izvesnom kolekcionarskom vrednošću. Neki od njih je srebrni escajg za ručavanje po ceni od 580.000 dinara. Takođe neki sa istorijskom vrednošću jesu ikonografija Marsejskog atentata na kralja Aleksandra od 100.000 dinara, ili artefakti starog Rima i bokal za vino iz viktorijanskog doba koji se nalaze po ceni od 250.000 dinara - rekao je Topalović.

02:55

Čuvajte VHS kasete, sada vrede i preko 13.000 dolara!

- Pronalaze se i VHS kasete od 13.000 dolara. One su se ponovo vratile u upotrebu. Ono što smo zaboravili je da će u nekom momentu ponovo vredeti, vidimo i koliko - otkrio je Topalović.

Kurir.rs/ Predrag Žambok

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja