Mozzart uveo svetsku inovaciju u industriju
Foto: Promo

Mozzart uveo svetsku inovaciju u industriju

InfoBiz -

Mladi tim ove kompanije osmislio džekpot za klađenje uživo

Mladi tandem direktora doneo je Mo­zzartu džekpot u svetskim inovacijama!

I to bukvalno. Bojan Vićentijević i Olivera Pantović, rukovodioci u dva važna sektora, iskoristili su znanje stečeno dugogodišnjim radom u ovoj kompaniji za poslovni uspeh koji će promeniti svet igara na sreću. Kreirali su benefit za igrače koji je jedinstven ne samo na našem tržištu već i na sve­tskom nivou - džekpot na klađenje uživo! Svi tiketi sa označenim parom ulaze u konkurenciju za osvajanje dodatne novčane nagrade, čak i gubitni .

foto: Promo

Kreirao kvote

Bojan je od Bookmakera stigao do pozicije direktora Sektora za klađenje uživo.

U početku se bavio kreiranjem kvota, ali je ko­nstantnim usavršavanjem i napretkom u kompaniji uspeo da pokrene pravu revoluciju u ovoj industriji na svetskom nivou. - Tim direktora proizvoda i direktora za razvoj i upravljanje odnosima sa igračima kontinuirano radi na unapređenju usluga i benefita kako se klađenje ne bi svelo samo na čekanje ishoda opklade. Dodatne mogućnosti za osvajanje ili uvećavanje dobitka čine igru atraktivnijom i dinamičnijom - kaže Vićentijević.

foto: Promo

Brzo napredovala

Olivera je u kompaniji od aprila 2018. i napredovala je sa pozicije junior menadžera proizvoda najpre do menadžera za bonuse, a sada je direktor Sektora za razvoj i upravljanje odnosa sa igračima. - Želim da nastavim da razvijam svoju karijeru u izazovnom radnom okruženju. Ovoga puta smo im omogućili da u svakom momentu imaju istaknut određeni meč za koji je vezan džekpot, a svi igrači koji su taj susret uvrstili u svoje opklade imaju mogućnosti da na kraju meča dobiju dodatnu novčanu nagradu.

Oni koji nisu imali sreće sa ishodom tiketa, dobijaju još jednu šansu za dobitak odmah na kraju meča - ističe ona. Kreiranje inovatinog radnog okruženja, ulaganje u ideje zaposlenih, jasno postavljen strateški pravac i efikasan sistem implementacije rešenja rezultiraju liderskom pozicijom u regionu, koju kompanija Mozzart zauzima godinama.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track