NIVO BAHATOSTI NA MAKS! RADNJA ODBILA REKLAMACIJU: Patike pukle posle pet dana, oni ustanovili da nema fabričkih nedostataka!
Foto: Profimedia

loša iskustva

NIVO BAHATOSTI NA MAKS! RADNJA ODBILA REKLAMACIJU: Patike pukle posle pet dana, oni ustanovili da nema fabričkih nedostataka!

InfoBiz -

Potrošači u Srbiji se najčešće žale na kvalitet obuće, pa je najčešće i reklamiraju, ali vrlo često trgovci reklamacije odbijaju pod neverovatnim izgovorima!

Kupci u Srbiji godinama unazad imaju loša iskustva sa pojedinim firmama koji i pored svih dokaza, odbijaju da prihvate reklamaciju.

- Godinama unazad imamo loša iskustva sa firmom..... Ti ljudi tamo, rade kao da su im potrošači neprijatelji. Patike nošene pet dana, pukao materijal na obe patike na gornjem delu. Reklamacija odbijena jer nisu uočeni fabrički nedostaci, ali su primećeni tragovi korišćenja - navodi se u objavi Udruženja "Efektiva" na Fejsbuku.

reklamacija, obuća
foto: Printscreen Facebook

Dodaje se da se u ovoj prodavnici očito može reklamirati samo obuća koja nije nošena.

- Nivo bahatosti na maks! - kažu oni.

U komentarima se javio veliki broj potrošača sa sličnim problemima.

- U svim našim radnjama su patike istog kvaliteta, pucaju u roku od 6 meseci (ne prihvataju reklamaciju, naravno). Na pregibu, pa čak i dole s unutrašnje strane đona, ne odlepe se, već puca tkanina - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

03:16

Kako da povratitte novac ako vam vodootporna obuća propusti: Stručnjak otkrila cake kako nas trgovci varaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track