Foto: Shutterstock

OGLAŠENA PRODAJA IMOVINE ČUVENE NOVOSADSKE FIRME: Najvredniji poslovni prostori na ovom Trgu, cene je gotovo 130 miliona RSD

Nekretnine
> 12:12h

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU), na osnovu Rešenja o bankrotstvu Privrednog suda u Novom Sadu, oglasila je prvu prodaju dela imovine (imovinskih celina) stečajnog dužnika RTI DOO Novi Sad metodom javnog prikupljanja ponuda. Ukupna procenjena vrednost imovine oglašene na prodaju je oko 128,5 miliona dinara.

Kako se može videti u oglasu o prodaji, najvredniju celinu imovine oglašene za prodaju čine poslovni prostori na Trgu Komenskog u Novom Sadu. Njihova procenjena vrednost je 60,8 miliona dinara. Reč je o prostoru čija je ukupna površina veća od 500 metara kvadratnih. U okviru toga na prodaju je oglašen i kancelarijski nameštaj.

foto: Shutterstock

Oglasom je obuhvaćena i prodaja izložbenog salona sa magacinom, pripadajućim zemljištem i njivom na Staparskom putu u Somboru. Procenjena vrednost toga je 21,7 miliona dinara.

Oglašena je prodaja i zemljište u Šajkašu, zgrade i zemljište u Bečeju, Novom Bečeju, Subotici, kao i određena roba i nameštaj. Ukupno je oglašeno dvadesetak imovinskih celina.

Svi zainteresovani moraće da uplate depozit od 20% od procenjene vrednosti onoga što nameravaju da kupe.

Ponude se dostavljaju do 13. septembra, do 11.45 časova, a javno otvaranje ponuda biće organizovano 15 minuta kasnije na Bulevaru vojvode Stepe 22.

biznis.kurir.rs/eKapija

Bonus video: