Networking, predavanja, paneli i zabava u jednom – Weekend.17
Foto: Promo

Networking, predavanja, paneli i zabava u jednom – Weekend.17

Biznis -

Četiri festivala u jednom, neverovatna doza zabave i ono najvažnije – networking, sve je to Weekend.17.

Rovinj od 19. do 22. septembra postaje mesto povezivanja stručnjaka iz sveta komunikacija i medija uz stručnjake iz oblasti HR-a, AI-a, IT-a i finansija. Pregršt inspirativnih panela, brojna svetska i domaća imena, u fokusu su najvećeg regionalnog festivala, koji se po 17. put odvija u prelepom Rovinju pod pokroviteljstvom Adris grupe.

Nikad dosta predavanja, panela i – zabave!

Networking
foto: Promo

Pre nego što se posvetite inspirativnim predavanjima, četvrtak, 19. septembra, rezervišite za Weekend Fun program ispunjen vrhunskom muzikom i sjajnom atmosferom. Nakon prošlogodišnjeg nezaboravnog nastupa hrvatskog repera Grše, ove godine popularni Sinjanin stiže s pojačanjem, stoga vas pozivamo da se pridružite partyju Grše i prijatelji powered by Bumbu Rum Co. Brojni gosti iznenađenja sigurno će vas pozitivno oduševiti i razveseliti, a Grše, poznat po svojim hitovima Mamma Mia, Mangio Pasta, SIP, Forza, podići će atmosferu na viši nivo! Iznenađenjima nije kraj, u subotu, 22. septembra stiže nam i Miach sa svojim hitovima Tempo, Trnci, SMS, Navike. Hrvatska pevačica iz dana u dan se vrtoglavo penje po top-listama slušanosti, a verujemo da ni vas neće ostaviti ravnodušnima. Da petak, 20. septembar bude još spektakularniji, pobrinuće se CineStar Channels koji slavi svoj 15. rođendan i dovodi svetski poznatog holandskog DJ-a i muzičkog producenta Fedde Le Granda, zaduženog za najbolji provod. Jedan je od najvećih DJ-eva na svetu, a proslavio se 2006. godine legendarnim hitom „Put Your Hands Up For Detroit“ i nema šanse da ga niste čuli.

Četiri festivala u jednom donose najbogatiji program do sad

Networking
foto: Promo

Ove godine očekuje vas čak devet pozornica i više od 220 predavača i panelista iz celog sveta.

Sigurni smo da ste čuli za popularna imena koja stižu na ovogodišnji Weekend, tom popisu dodajemo i zlatnu olimpjiku Barbaru Matić koja će učestvovati na panelu „Što kad si najbolji i nije dovoljno?“ zajedno sa osvajačem srebrne medalje vaterpolo reprezentacije, Ivicom Tuckom i predsednikom uprave Telemacha, Adrianom Ježinom.

Networking
foto: Promo

Plaćanjem Mastercard karticama ostvarite 10% popusta

Weekend je i ove godine cards only festival, pa pripremite svoje platne kartice jer je plaćanje u ugostiteljskim objektima moguće isključivo beskontaktno. Mastercard kartice primarno su (i jedino) sredstvo plaćanja na ovogodišnjem Weekendu i donose vam 10% popusta na čitav iznos na svim šankovima u sklopu festivala.

Networking
foto: Promo

Kako ne biste morali ići nigde van stare Tvornice duhana, na Weekend Food Marketu powered by Aircash, pripremili smo razne delikatese pa se ne bojimo da ćete ostati gladni.

Ne propustite biti deo Weekenda.17, a jedna ulaznica omogućava pristup svim festivalima. Više informacija o programu, kotizacijama i smeštaju potražite na službenim stranicama, a za lakše snalaženje na Festivalu preuzmite aplikaciju.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track