KAKO TELEFONI I PAMETNI SATOVI MOGU UNAPREDITI VAŠE PLANOVE ZA LETO U GRADU
Foto: Promo

KAKO TELEFONI I PAMETNI SATOVI MOGU UNAPREDITI VAŠE PLANOVE ZA LETO U GRADU

Biznis -

Iako su nam prve asocijacije na letnji odmor more ili planina, leto u gradu takođe može doneti trenutke za pamćenje – dovoljno je samo da probudimo avanturistu u sebi, izađemo iz zone komfora i pustimo da nas vodi letnji ritam grada. Ukoliko ste u potrazi za svežim idejama za letnje aktivnosti ili mestima u gradu koja tek treba da istražite, inspirativni Huawei uređaji, Huawei Watch Fit 3 i flagship pametni telefoni iz Huawei Pura 70 serije, mogu vam poslužiti kao pravi digitalni vodiči za fenomenalno leto u gradu.

Huawei
foto: Promo

Nezaboravno leto u visokoj rezoluciji – Huawei Pura 70 serija

Idealan uređaj za leto u gradu trebalo bi da poseduje nekoliko ključnih karakteristika – moćnu bateriju koja će trajati tokom čitavog dugog letnjeg dana i noćnih izlazaka, visok stepen otpornosti na sve vrste oštećenja koja se mogu desiti tokom letnjih avantura, kao i sistem kamera koji će uhvatiti sve uzbudljive trenutke u visokom kvalitetu.

Huawei
foto: Promo

Uređaji iz Huawei Pura 70 serije donose sve to, i mnogo više – baterije ovih modela se kreću u rasponu od 4.900mAh do 5200mAh, a druga generacija unapređenog Kunlun Glass zaštitnog panela je tu za maksimalnu zaštitu ekrana vašeg uređaja.

Huawei
foto: Promo

Prave zvezde ove serije su, međutim, fantastičan dizajn koji spaja umetnost i tehnologiju i crpi inspiraciju iz urbanog okruženja, kao i sistem kamera koji će zasigurno probuditi kreativca u vama.

Huawei Pura 70 Ultra poseduje do sada neviđenu Pop-out kameru sa ultraosvetljenjem koja se uvlači kada se ne koristi i velikim otvorom blende, zahvaljujući kojima će čak i fotografije iz noćnih izlazaka izgledati fenomenalno. Sa druge strane, glavna Ultra Lighting kamera u kombinaciji sa telefoto kamerom omogućava kreiranje snimaka ultra-brzine, bilo da je reč o uzbudljivim momentima sa koncerta ili sportskih utakmica, ili neočekivanim zanimljivim detaljima sa gradskih ulica.

Probudite avanturistu u sebi uz Huawei Watch Fit 3

Ako nameravate da iskoristite leto kako biste ušli u top formu ili želite da se oprobate u nešto drugačijim aktivnostima, Huawei Watch Fit 3 će vas odvesti u nove avanture. Ovaj pametni sat donosi preko 100 sportskih režima koji su prilagođeni i gradskom okruženju, a tu je i unapređena Stay Fit aplikacija za pametno praćenje kalorija, kao i brojne slične aplikacije, poput Huawei Health App, koje možete otkriti na AppGallery prodavnici aplikacija i time upotpuniti svoj trening.

Sa druge strane, usavršene funkcije praćenje zdravlja će vam pomoći da vodite računa o sebi tokom visokih letnjih temperatura, uz Huawei TruSeen™ 5.5 tehnologiju za precizno praćenje rada srca. Huawei Watch Fit 3 donosi i TruSleep™ 4.0, koji služi za preciznije praćenje kvaliteta sna, kako biste se svakog jutra budili odmorni i spremni da maksimalno iskoristite svaki dan.

Huawei
foto: Promo

Karakteristika koja posebno privlači pažnju kod ovog pametnog sata je njegov dizajn - uređaji iz Huawei Watch Fit 3 serije ističu se unikatnim kvadratnim dizajnom i osvežavajućim letnjim nijansama narukvica, od klasične crne i bele do pink i zelene. Takođe, sama izrada sata je izuzetno tanka i lagana - svega 26 grama i debljine 9.9 mm, sa velikim i preglednim ekranom koji zauzima 77.4% tela sata - što ga čini savršeno udobnim za nošenje tokom leta, čak i u toku noći.

Potražite inspiraciju za letnje dane uz AppGallery

Huawei
foto: Promo

Ako ste u potrazi za zanimljivim gradskim lokacijama koje još uvek niste posetili, AppGallery će ovog leta biti vaš najbolji saveznik. Ova prodavnica aplikacija nudi niz raznovrsnih kategorija među kojima ćete pronaći sve što vam je potrebno kako biste savršeno isplanirali svoje letnje aktivnosti, pronašli interesantne sadržaje i uvek bili u toku sa najnovijim gradskim dešavanjima. Potražite nove barove i restorane, otkrijte nove rute za trčanje i pratite svoj napredak preko raznovrsnih fitness aplikacija, uživajte u letnjim plejlistama ili kreirajte fantastičan foto i video sadržaj za društvene mreže – mogućnosti su neograničene uz AppGallery.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja