TREĆA KONFERENCIJA O INOVACIJAMA U POLJOPRIVREDI NA ZLATIBORU
Foto: Promo

TREĆA KONFERENCIJA O INOVACIJAMA U POLJOPRIVREDI NA ZLATIBORU

Biznis -

Jedinstvena prilika za poljoprivrednike i stručnjake da razmene znanja i iskustva i unaprede svoje metode i prakse rada u poljoprivredi.

Konferencija pod nazivom “Pametna poljoprivreda” biće održana 14. juna 2024. godine sa početkom u 09:30 časova u konferencijskoj sali Inovacionog biznis centra Zlatibor na Zlatiboru i otvorena je za sve zainteresovane. Konferenciju organizuje Inovacioni biznis centar Zlatibor pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, inovacija i tehnološkog razvoja Republike Srbije i opštine Čajetina, a u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom iz Čačka.

Cilj konferencije je informisanje i edukacija mladih poljoprivrednika o inovacijama u poljoprivredi i njihova primena u praksi. Ovaj događaj će okupiti eminentne stručnjake iz oblasti poljoprivrede kako bi predstavili najnovije inovacije i trendove koji doprinose unapređenju poljoprivredne prakse, što uključuje zanimljive teme kao što su: "Prehrana pčela i održavanje visokog imuno statusa u pčelinjoj zajednici" koju će predstaviti prof. dr. Ivan Pihler, kao i

"Ishrana mlečnih krava sa upotrebom eteričnog ulja origana" koju će izložiti dipl.ing. Dančo Pal, kao i mnoge druge važne predstavnike struke.

Ovo je izuzetna prilika u kojoj će poljoprivrednici imati jedinstvenu šansu da od eminentnih stručnjaka čuju o svim mogućnostima korišćenja najnovijih tehnologija i metoda i da kroz razmenu znanja i iskustva u njihovoj primeni unaprede svoje proizvodne procese i metode, povećaju prinose i poboljšaju kvalitet proizvoda.

Prijave za konferenciju su dostupne putem linka. Prijavite se i budite deo inovativne budućnosti poljoprivrede Srbije.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja