ČITAV SVET U NAŠIM RUKAMA
Foto: Promo

ČITAV SVET U NAŠIM RUKAMA

Biznis -

Svet je prekrasno mesto i za njega se vredi boriti…rekao je jednom nobelovac, pisac Ernest Hemingvej, podsećajući i tada na neophodnost posvećenosti očuvanju lepote svakog izdanka.

Iako su izazovi veliki, naša predanost tome može biti još veća – tolika da pomera planine! Kada zajedništvo zavlada, snaga postaje neprikosnoveno oružje jedne borbe, a suodgovornost oružje zdravog razuma i tako svaka akcija, svaka odluka predstavlja kamenčić u mozaiku globalnog napora da se stvore uslovi za napredak čitave zajednice. Pred nama je ne samo izazov, već i prilika da svojom posvećenošću stvorimo talase promena koji će oblikovati bolje sutra za sve nas.

U susret Novoj godini, novim prilikama i nadanjima važno je da smo svesni da je vreme za promene – promene na bolje, a jedna kompanija ističe se svojim jedinstvenim pristupom – darivanjem zajednici. Duboka posvećenost društvenoj odgovornosti i konstantni doprinos društvu sinonimi su za DDOR u kojoj važi načelo da je svaki dan prilika, te tako ona živi i diše kroz svoje zaposlene, klijente – kroz čitavu zajednicu.

Društvo je to koje nas oblikuje te tako ukoliko želimo da ono bude zdravo, moramo ga i negovati. U saradnji sa Crvenim krstom Vojvodine, Beograda i Niša, DDOR osiguranje obogatiće novogodišnji obrok za više od 11 hiljada korisnika u gotovo 30 gradova Srbije, sa željom da što više ljudi doživi prazničnu radost i toplinu jer samo zajednički možemo praznike učiniti lepšim. Kako svi zaslužuju topao obrok u toku praznika, a naročito oni koji se suočavaju sa teškim izazovima, ovakav način podrške predstavlja posvećenost kompanije DDOR stvaranju inkluzivnog i brižnog društva. Mali gestovi pažnje, saosećanja i empatije bar delimično pruže podršku onima kojima je to potrebno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track