SEDAM DANA JEDRENJA U GRČKOJ JEFTINIJE OD HOTELA: Ivana i Goran podelili detaljan spisak troškova - Cene će vas ŠOKIRATI!
Foto: Printscreen TikTok

povoljno

SEDAM DANA JEDRENJA U GRČKOJ JEFTINIJE OD HOTELA: Ivana i Goran podelili detaljan spisak troškova - Cene će vas ŠOKIRATI!

Novčanik -

Letnja sezona je uveliko u toku, a ljudi sve više tragaju za najjeftinijim varijantama na letovanju. Ivana i Goran otkrili su da je jedrenje u Grčkoj znatno isplativije od hotela.

Ovi infulenseri poznati su čestim odlascima na razna putovanja, gde svoja iskustva nesebično dele na svojim društvenim mrežama.

- Cena za sedam dana na jednom od brodova kreće se između 450 i 650 evra po osobi, a tu je uključen i najam jedrilice sa skiperom. Na ovo se dodaju još varijabilni i individualni troškovi. Varijabilni su za gorivo, struju, vodu, vezove u marini, čišćenje broda, prijava rute i putnika, kao i internet, i to izađe od 400 do 600 evra za ceo brod - objašnjavaju oni.

Evro, Euro, Novac
foto: Shutterstock

Kako navode, ovaj iznos deli se na broj članova posade.

- Individualni troškovi su za hranu i piće koju kupite i unesete na brod, kao i ono što trošite van broda. Za ovo će vam biti potrebno od 100 do 150 evra po osobi, čak i da odete dva do tri puta u neki restoran - zaključuju Ivana i Goran.

@dvarancabegizkanca Koliko košta jedrenje u Grčkoj i kako smo odabrali ekipu sa kojim ćemo da jedrimo. Svi zainteresovani za jedrenje mogu kod nas na sajtu popuniti formular i firma koja organizuje jedrenje i ima svoje brodove će ih kontaktirati da dogovore sve detalje. Link je u opisu profila ili kod nas na sajtu dvaranca.com na stranici specijalne ponude. . . . #dvarancabegizkanca #grčka #letovanje #jedrenjegrcka #leto #letovanje2024 #jedrenje #tiktokputovanja ♬ original sound - DvaRancaBegIzKanca

BiznisKurir/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track