OVO JE JEDNO OD NAJJEFTINIJIH GRČKIH OSTRVA: Idealno za one koji izbegavaju gužvu! Ko kaže da je za starije - GREŠI (VIDEO)
Foto: Shutterstock

OVO JE JEDNO OD NAJJEFTINIJIH GRČKIH OSTRVA: Idealno za one koji izbegavaju gužvu! Ko kaže da je za starije - GREŠI (VIDEO)

Novčanik -

Grčka je veoma popularna destinacija među turistima iz Srbije i svakodnevno veliki broj njih krene put Egejskog mora.

Cene aranžmana i svih ostali usluga su različite, a za Eviju važi da je jedno od jeftinijih ostrva kada je reč o Grčkoj.

"Evija se nalazi u blizini Atine i po površini je drugo najveće ostrvo u Grčkoj i jedno od najpovoljnijih. Ostrvo je manje poznato u odnosu na neka druga, ali ima mnogo toga da ponudi turistima: lepe plaže, netaknutu prirodu, tradicionalna sela i arheološke lokacije. Cene smeštaja i hrane na Eviji su obično su obično niže u odnosu na ostrva kao što su Santorini, Mikonos, Krf ili Rodos. Evija je dobro povezana sa kopnom i sa Atinom, pa je lako dostupna turistima.

Takođe, ostrvo idealno za one koji izbegavaju gužvu i žele da istraže manje poznate delove Grčke", navodi se u opisu ovog videa.

@grckainfo ??Evija se nalazi u blizini Atine i po površini je drugo najveće ostrvo u Grčkoj i jedno od najpovoljnijih. ?️Ostrvo je manje poznato u odnosu na neka druga, ali ima mnogo toga da ponudi turistima: lepe plaže, netaknutu prirodu, tradicionalna sela i arheološke lokacije. ?Cene smeštaja i hrane na Eviji su obično su obično niže u odnosu na ostrva kao što su Santorini, Mikonos, Krf ili Rodos. ?Evija je dobro povezana sa kopnom i sa Atinom, pa je lako dostupna turistima. ??Takođe, ostrvo idealno za one koji izbegavaju gužvu i žele da istraže manje poznate delove Grčke. #more #grckaletovanje #eviagreece #evija #grcka??? #grckaletovanje2023 #smestajgrcka #grckainfo #ostrva #turizam #putovanja #turizamiputovanja #tiktoksrbija #balkan #fypserbia ♬ Walk on the Beach - Lux-Inspira

"Bila na Eviji, tačnije Pefki, plaža je neuređena, kamenje, nisam zadovoljna", "Edipsos je banja, to je za stare ljude, uglavnom stariji i borave tamo… Iskreno nisam oduševljen", neki su od komentara ispod ovog videa.

Ipak ima i onih koji misle drugačije.

"Letovala nekoliko puta u Edipsosu, iako kažu da je za starije ljude greše. Imaju sjajne klubove pune mladih ljudi i provod je uvek bio ekstra", "Bila sam dva puta i fenomenalno je", "Predivno je", delili su drugi svoja iskustva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja