SET LEŽALJKI 5€! Ovo je možda i najjeftinija plaža na popularnom ostrvu u Grčkoj, evo kakve su ponude na ostalim CENE IDU I DO 50€
Foto: Shutterstock

sezona se zahuktava

SET LEŽALJKI 5€! Ovo je možda i najjeftinija plaža na popularnom ostrvu u Grčkoj, evo kakve su ponude na ostalim CENE IDU I DO 50€

Novčanik -

Tasos je jedno od najlepših grčkih ostrva, a turiste privlači veliki broj plaža, rajskih uvala, kaldrmisanih sela, lekovitih izvora i manastira, a da biste sve obišli, kažu, potrebno je mnogo dolazaka ovde.

E sada, koliko različitih plaža, toliko i različitih cena.

"Ovo su cene na najpopularnijim plažama na Tasosu. Kako se sezona zahuktava, tako i cene rastu", stoji u opisu videa koji je objavljen na TikToku uz detaljan cenovnik.

@nikana.gr Ovo su cene na najpopularnijim plažama na Tasosu. Kako se sezona zahuktava, tako i cene rastu. #greece #letovanjegrčka #thassos #nikanatravel ♬ Beach - Vilelmini Katsi

"Koje su trenutne cene ležaljki na plažama na Tasosu? Na Mermernoj plaži cena po osobi je 15 evra i u cenu je uključeno jedno piće (kafa ili sok). Na Psili Amos plaži set ležaljki je od 10 evra. Na Pahis plaži postoji više barova i u nekima uz poručeno piće možete koristiti ležaljke.

Na Roso Gremos plaži cena za goste van hotela je 20 evra za set. U La Scala plažnom baru cene se kreću od 10 za set pa do 50 evra.

Grčka, Aliki, Tasos, plaža, letovanje
foto: Shutterstock

Na Aliki plaži set ležaljki je pet evra. Paradise beach cena seta ležaljki je 25 evra, uz šta dobijete dva pića (kafu ili sok)", navodi se u ovom videu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track