PARKING MESTO U CENTRU BEOGRADA KAO NEČIJI STAN! Garaže u prestonici dostigle astronomske cene, NAJSKUPLJE U BEOGRADU NA VODI
Nikola Čobić, Foto: Shutterstock, Kurir televizija

KURIR TV

PARKING MESTO U CENTRU BEOGRADA KAO NEČIJI STAN! Garaže u prestonici dostigle astronomske cene, NAJSKUPLJE U BEOGRADU NA VODI

InfoBiz -

Vozači na Beogradskim ulicama sve teže pronalaze mesto gde bi mogli da ostave automobil, pa ne čudi da parking mesta vrede kao "suvo zlato".

parking
foto: Kurir televizija

Najskuplje parking mesto u Beogradu dostiglo je cenu od čak 58.000 evra. Pojedini su od rentiranja parking mesta napravili i unosan biznis.

A, kako se kreću cene garaža proverava reporter Kurir televizije Nikola Vujović.

01:38

Evo koja je NAJPOVOLJNIJA CENA jedne GARAŽE (video)

Agent za nekretnine Nikola Čobić ispričao je za gledaoce Kurir televizije zašto je situacija takva, razdvojivši parking mesto i garažno mesto na početku razgovora:

- Uvek se traži jedno više mesto. Parking mesta su uglavnom spoljna parking mesta, a garažna u podzemnoj garaži. Parking mesta se prodaju kao pripadajuća uz stan koji kupujete, tipa podrum, a garažu možete kupiti odvojeno kao i svaku nekretninu - rekao je pa prokomentarisao cene:

- Kupci treba da znaju da se parking mesta prodaju kao pripadajuće mesto, na primer podrum i to za 3.000 do 12.000 evra, a garažna mesta se prodaju kao nekretnina i koštaju mnogo više. U širem centru grada se cena kreće od 12.000 pa do 18.000 evra i kako se približavate centru može dostići cene od 25.000 i 30.000 evra! Posebno u zatvorenim kompleksima kao što je Beograd na vodi - ističe Čobić i precizira dokle može da ide maksimalna cena:

- Znam da je standardna cena između 30 i 40.000 evra, čak - potvrdio je još jednom Čobić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:19

VIŠE OD 200 POVREĐENIH U NAGORNO KARABAHU: Eksplodiralo skladište goriva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track