Foto: Printscreen/TikTok

KAFA, KUKURUZ, KROFNICE, MAGNET, VOŽNJA BRODIĆEM - SVE ZA 10 €! Sad je jasno zašto je ovo jedno od najmiljenijih letovališta Srba

Novčanik

Ohrid je poslednjih godina doživeo pravu ekspanziju što se tiče turističkih poseta, a gostiju iz Srbije im nikada ne fali.

Takav slučaj je bio i ove godine, a ovo makedonsko mesto je dobar izbor ne samo tokom letnjih dana već i kada lišće krene da žuti i opada.

Na TikToku se pojavio jedan snimak, u kome blogerka upućuje svoje pratioce u to kako joj je bilo na putovanju na Ohrid, ali je posebno istakla šta se sve na ovom mestu može kupiti za 10 evra.

- Šta se može kupiti za 10 evra na Ohridu? Za početak se mogu kupiti mini-krofnice koje koštaju 1.30 evra, zatim pečeni ili kuvani kukuruz za 1.60 evra. Potom možete sesti u taksi brodić i ploviti Ohridskim jezerom za pet evra, a tu je i magnet za frižider koji košta jedan evro, i na kraju šoljica espresa za evro i deset centi - navela je naratorka.

Ovakav sadržaj može biti dovoljan turistima za jedno kvalitetno poslepodne, i za odmor na mestu na kom je to više nego očaravajuće.

biznis.kurir.rs/TikTok