OPREMIO KUHINJU KUPUJUĆI SA TEMU ZA SAMO 500 DINARA! Pazario 5 vrlo korisnih stvari, sve stiglo na vreme, a on presrećan!
Foto: Shutterstock, Tiktok/filip.golic

OPREMIO KUHINJU KUPUJUĆI SA TEMU ZA SAMO 500 DINARA! Pazario 5 vrlo korisnih stvari, sve stiglo na vreme, a on presrećan!

Novčanik -

S obzirom koliko je poslednje vreme Temu uzeo maha i postao jedan od glavnih tema za razgovor na sedeljkama i na poslu, mnogi koji su iskusili kako je to koristiti ga dele svoja mišljenja sa javnošću.

Među njima je i ovaj mladi narator sa društvene mreže TikTok, koji je u svom video snimku pokazao kako su mu se dopali pet proizvoda koje je kupio preko ovog sajta.

  • Četka za sudove sa dozerom za deterdžent - 49 dinara
  • Sprava za oštrenje noževa - 114 dinara
  • Cediljka za voće, idealna za grožđe - 273 dinara
  • Kašika za precizno merenje - 126 dinara
  • Merice za merenje - 93 dinara

Na video snimku se vidi da je vrlo zadovoljan svojim kupovinama i detaljno je objasnio zbog čega je kupio svaku spravu i kako se iste koriste.

Do sada su naši sugrađani imali većinom pozitivna mišljenja sa korišćenjem ove platforme, a ovo je dokaz da se za mali novac mogu kupiti vrlo korisne stvari.

@filip.golic Na Temu-u sam pronašao gomilu stvari za kuću i kuhinju, a ovi proizvodi su me oduševili i mislim da svako treba da ih ima! @shoptemu 🔗 Kliknite na link u opisu profila ili 🔍 ukucajte KOD dmq2326 u TEMU aplikaciji da biste dobili 70% popusta! Ponuda važi samo za nove korisnike. 🆓 Besplatna dostava i Besplatan povraćaj robe! @temu #temu #temufinds ♬ original sound - Filip Golić

Biznis.kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja