Foto: Printscreen/Facebook

OVAKVA KUĆA SE U OGLASIMA RETKO VIĐA, VLADA JE PRODAJE: U blizini jezera sa neverovatnim pogledom, top opremljena, a plac ogroman

Nekretnine

Ovakva kuća se na oglasima retko viđa, a još kada je u pitanju jedno od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji, Zlatibor, onda to privlači znatno više pažnje.

Jedva takva kuća je oglađena na prodaju u Dobroselici, koju prodavac Vladimir ceni 70.000 evra, što i nije čudno s obzirom šta sve kuća poseduje.

- Prodajem kuću na najlepšem delu Zlatibora (Dobroselica - Vodice). Kuća sa placem od 106 ari, izvorom, potokom, bunarom, vodom i strujom sprovedenom u kuću sa prelepim pogledom na borovu šumu sa svih strana uz novi asfaltni put koji se čisti redovno zimi. Plac je pravougaonog oblika sa jedne strane je asfaltni put sa frontom od 160 metara, dok je sa druge strane potok prirodna granica. Kuća je 70 kvadrata korisne površine i uknjižena i legalizovana. Na placu se nalazi i zaseban objekat koji služi kao ostava. Nije legalizovan. Uz kuću dajem i većinu nameštaja, kosilicu i sve što je potrebno za boravak i održavanje. U okruženju se nalaze crkva brvnara, prerast, vidikovci sa kojih se vidi Crna Gora, radnja, restorani. Na placu su sadnice borovnica, crnog godzija, orasi, stare sorte šljiva, jabuke. Ski centar Tornik i Ribničko jezero su na 10 minuta vožnje. izuzetan potencijal za porodično uživanje, izdavanje, kamp - stoji u oglasu.

Kao što se dalo videti, nekretnina je prilično opremljena i na pristupačnom je mestu, poseduje sve što bi odgovaralo porodici, a turistički potencijal sigurno ne bi smeo da bude zanemaren.

FOTO: Printscreen/Facebook
FOTO: Printscreen/Facebook
FOTO: Printscreen/Facebook
FOTO: Printscreen/Facebook

biznis.kurir.rs/Fejsbuk