U SREDU LISTA PROIZVODA KOJI ĆE IMATI NAJBOLJU CENU! Predsednik Vučić: Penzionerima do 10. januara isplata uvećanih penzija
Foto: Zorana Jevtić

U SREDU LISTA PROIZVODA KOJI ĆE IMATI NAJBOLJU CENU! Predsednik Vučić: Penzionerima do 10. januara isplata uvećanih penzija

InfoBiz -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će u sredu biti objavljena lista proizvoda sa najnižim cenama.

- Veoma sam srećan zbog angažmana Vučevića i Momirovića, sa njima radi moj kabinet, verujemo da će moći da se pojavi lista proizvoda sa nižim, nikad nižim cenama u sredu, da dodatno pomognemo ljudima. Da penzionerima do 10. januara isplatimo penzije uvećane, koje su uvećane za gotovo 11 odsto. Još razgovaramo oko plata. Vidim da i danas traju pregovori sa radnicima i sindikatima. Mora da se podigne neoporezovani deo zarade, da država preuzme deo na sebe, da se pomogne poslodavcima. Najveće povećanje minimalne zarade bi trebalo da bude. Smanjujemo siromaštvo. Verujem da će doći do dogovora, moja molba vladi je, ako postoji mogućnost da se pokrije minimalna potrošačka korpa sa minimalnom zaradom prvi put u istoriji Srgbije. Preko 53.000 da bude minimalna zarada, ako je to moguće, da vlada to ispuni, a da ne ugrozimo stabilnost javnih finansija - rekao je predsednik danas na polaganju kamena temeljca za izgradnju novog objekta za smeštaj i obuku pripadnika Odreda vojne policije specijalne namene "Kobre" u kasarni "Vasa Čarapić" u Beogradu.

Akcija "Bolja cena", podsetimo, koja je u velikim trgovinskim lancima postojala do kraja prošle godine, kako je objavio Kurir biznis, uskoro će postati "Najbolja cena".

To znači da će građani pojedine proizvode moći da kupuju po nižim cenama od aktuelnih u marketima, a oni će biti označeni sa "Najbolja cena".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja