KURIR SAZNAJE! DOBRA VEST ZA GRAĐANE, CENE IDU DOLE! Lista jeftinijih proizvoda biće proširena, akcija "Bolja cena" biće najbolja
Foto: Instagram Printscreen

KURIR SAZNAJE! DOBRA VEST ZA GRAĐANE, CENE IDU DOLE! Lista jeftinijih proizvoda biće proširena, akcija "Bolja cena" biće najbolja

Novčanik -

Akcija "Bolja cena" koja je u velikim trgovinskim lancima postojala do kraja prošle godine uskoro će postati "Najbolja cena", saznaje Biznis.Kurir.

To znači da će građani pojedine proizvode moći da kupuju po nižim cenama od aktuelnih u marketima, a oni će biti označeni sa "Najbolja cena".

Ovo će biti i glavna tema današnjeg sastanka predsednika Vlade Miloša Vučevića sa predstavnicima trgovačkih lanaca, kojima će prisustvovati i ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i ministarka privrede Adrijana Mesarović.

Na spisku namirnica koje će ubuduće imati "Najbolju cenu" biće najprodavaniji artilkli u trgovinskim lancima. To je grupa od oko 40 proizvoda, od mleka, jogurta, pelena, sredstava za higijenu. Očekuje se da će sada na spisku biti i nekih novih proizvoda koje do sada nismo imali.

- Super cene i dalje postoje u našem trgovinskom lancu i na njima nismo dizali marže, nisu više označeni u prodavnicama pošto se akcija "Bolja cena" završila krajem 2023. godine, ali ćemo svakako podržati novu akciju Vlade Srbije - kažu za Biznis.Kurir u jednom velikom trgovinskom lancu.

Bonus video:

03:10

Proveravali smo cene jagoda na beogradskim pijacama: Cena je oko 500 dinara za pola kilograma, ali jabuke su mnogo jeftinije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track