Foto: Printscreen Facebook

prilagođeno i deci

KUĆA KOJU BI SVAKO POŽELEO DA IMA: Osim prelepe terase, na placu od gotovo 900 kvadrata je i bazen, ali ljudi su ipak našli MANU!

Nekretnine

Tijana prodaje potpuno opremljenu kuću od 72 kvadrata u Starom Slankamenu za 87.550 evra.

Na Fejsbuku je podelila oglas u kom je detaljno opisala šta se sve dobija za pomenuti novac.

- Prodaje se u potpunosti i sa ukusom nameštena trosobna samostalna kuća u Starom Slankamenu. Sama kuća je površine 60 kvadrata i sastoji se od prelepe dnevne sobe sa trpezarijskim delom i kuhinjom, spavaće sobe sa francuskim ležajem i dečije sobe sa krevetima na sprat - započela je ona.

Zatim, navela je da se iz dnevne sobe izlazi na prelepu terasu od 12 kvadrata sa garniturom za sedenje i stolom. Kuća, takođe, poseduje i ostavu. U kupatilu se nalazi tuš kabina, lavabo i wc šolja. Sam plac je površine 874 metra kvadratnih i širine 34 kvadrata.

foto: Printscreen Facebook

- U dvorištu ostaju montažno-demontažni bazen, trambolina i tobogan za decu. Dvorište ima kolski ulaz i mobilnu šupu, a sa kućom se prodaje i sva tehnika, uključujući čak usisivač i fen - nastavlja Tijana.

Posebno je želela da istakne da se kuća do sada uspešno rentirala na AIRBNB-u, tako da je pogodna kako za život, tako i kao vikendica, ali i kao inesticija za iznajmljivanje.

- Nalazi se u mirnoj ulici, a na nekoliko minuta peške su Dom zdravlja, škola, kulturni centar, prodavnice i sve što vam je neophodno za svakodnevno funkcionisanje. Dunav se nalazi na dva minuta kolima, sa brojnim čardama, a cena je 87.550 evra - zaključuje Tijana.

foto: Printscreen Facebook

Nakon njene objave pojavilo se pregršt komentara članova grupe koji nisu mogli da ostanu ravnodušni na Tijaninu ponudu.

,,U ovoj grupi nudi se kuća na moru za 55.000 evra, ne razumem Vašu ponudu'', ,,Ja u Italiji prošle godine istu kvadraturu platila 85.000 evra'', ,,Bazen vadi stvar, nema šta, sigurno jedno 25.000'', ,,Ova prodaje i moli Boga da ne proda'', ,,Kuća čak nije ni zidana, nego od gotovih elemenata napravljena, koja je koštala 350 evra po kvadratu!'', oštro su izneli mišljenje samo neki od korisnika popularne društvene mreže.

FOTO: Printscreen Facebook
FOTO: Printscreen Facebook
FOTO: Printscreen Facebook
FOTO: Printscreen Facebook
FOTO: Printscreen Facebook
FOTO: Printscreen Facebook

BiznisKurir.rs