KOLIKO SE PROMENIO BEOGRAD: Ovo je sada najlepša ulica u gradu i verovatno najbolje mesto za život u prestonici
Foto: Promo

KOLIKO SE PROMENIO BEOGRAD: Ovo je sada najlepša ulica u gradu i verovatno najbolje mesto za život u prestonici

Biznis -

“Promene su zakon života, a oni koji gledaju samo na prošlost ili sadašnjost sigurno će propustiti budućnost” - čovek koji je izrekao ovu mudrost i sam je predstavljao simbol vizije i inovativnosti, a ova njegova rečenica ostala je da nas podseća da naš budući napredak isključivo zavisi od naše spremnosti da prilagodimo i prihvatimo promene.

Danas, verovatno bolje nego ikada u istoriji, možemo da vidimo u kojoj meri promene guraju našu civilizaciju napred. Brže nego ikada se menjaju načini na koje učimo, radimo i komuniciramo, kako se prevozimo, lečimo i družimo… Menjaju se prostori u kojima provodimo vreme i mesta na kojima živimo. Gradovi evoluiraju, rastu, razvijaju se i prilagođavaju novim vremenima. Urbani pejzaži se transformišu kako bi postali bolja mesta za život svojih stanovnika.

PLATITE SAMO 20% PRILIKOM KUPOVINE - PONUDA KOJA SE NE ODBIJA

U kontekstu Beograda, ovaj put od prošlosti ka sadašnjosti, kao i vizija za budućnost, verovatno je najuočljiviji kada se pogleda na desnu obalu Save.

Nekada zanemareni deo grada je za samo nekoliko godina izrastao u novi urbani centar, a donedavno neugledna Savska ulica postaje jedna od najvitalnijih i najlepših ulica u Beogradu.

I ZA ŽIVOT, I KAO INVESTICIJA - POGLEDAJ OVU NEVEROVATNU PONUDU

nejtiv
foto: Promo

Doskora poznata samo kao “važna gradska saobraćajnica” i ulica u kojoj je smeštena Palata pravde, danas je sinonim za idealan porodičan život. Potpuno rekonstruisana i ozelenjena, bogata najraznovrsnijm sadržajem i na nekoliko minuta od svega što vam može zatrebati za udoban život, Savska danas predstavlja savršen amalgam starog i novog, vezu između najmodernijeg beogradskog naselja i starog dela grada.

OVO JE IDEALAN PORODIČNI STAN PO NEVEROVATNOJ CENI

Na jednom njenom kraju nalazi se nedavno rekonstruisani Savski trg, gde će uskoro biti obnovljena velelepna zgrada Stare pošte. U njoj će biti smešteno pozorište, dečiji interaktivni muzej i umetničke radionice, a u zaleđu Trga biće otvorena dvojezična državna osnovna škola i najmoderniji vrtić. Iza zgrade nekadašnje Glavne železničke stanice ukrštaće se prve dve linije metroa. Na drugom kraju Savske čuvena Ložionica, budući multifunkcionalni kulturni centar, koji će takođe imati metro stanicu u blizini.

nejtiv
foto: Promo

Paralelno sa Savskom, udaljen samo jedan red zgrada, prostire se Savski park, zelena oaza veličine četiri fudbalska terena. Pored toga što predstavalja zeleno utočište, ujedno je i savršeno mesto za rekreaciju. Okružuje ga 700 metara duga staza za džoging, dok se u njemu nalaze sportski tereni, igrališta za decu, stolovi za stoni tenis, mesta za jogu i još mnogo toga.

SAVRŠENA LOKACIJA, NENADMAŠAN KVALITET, NAJSIGURNIJA INVESTICIJA - POGLEDAJ PONUDU

Na par minuta hoda prema reci nalazi se Sava Promenada - mesto kao stvoreno za trčanje, vožnju bicikla i rolera, opuštene šetnje pored reke, ali i prvu jutarnju kafu, ručak s prijateljima i veče uz koktele.

nejtiv
foto: Promo

Ukoliko ste razmišljali da kupite stan u ovoj ulici sada imate ŠANSU DA TO URADITE PO NEVEROVATNO POVOLJNIM USLOVIMA.

U blizini se gradi i moderni sportski centar u kome će se nalaziti zatvoreni bazen, moderna teretana, spa centar, kafići i specijalni deo za rekreaciju dece.

U Savskoj se nalazi i kompleks zgrada Beograda na vodi pod nazivom Elements koji čine četiri zgrade: BW Sensa, BW Eterna, BW Lumia i BW Echo. Ovaj kompleks, pored nenadmašne estetike, funkcionalnosti i pozicije, nudi život po najvišim standardima porodičnog urbanog stanovanja.

STAN NA NAJBOLJOJ LOKACIJI U GRADU NIKAD NIJE BIO PRISTUPAČNIJI

nejtiv
foto: Promo

Sve zgrade su relativno niske spratnosti i za koju god zgradu da se odlučite, na raspolaganju će vam biti podzemna garaža, ulazni lobi sa recepcijom, obezbeđenjem i posebnim delom za prijem pošte, kao i zajedničko dvorište sa igralištem za decu i prostorima za relaksaciju.

Trenutno je aktuelna SPECIJALNA PRAZNIČNA PONUDA ZA SAVRŠENE PORODIČNE STANOVE u ovom kompleksu.

Stanovi su veličine 77m2, sa dve spavaće sobe, dva kupatila, vešerajem, prostranim dnevnim boravkom i velikom terasom sa prelepim pogledom na park ili na stari deo grada.

Pažljivo birani materijali i vrhunska završna obrada garantuju da će u potpunosti biti zadovoljeno i vaše estetsko čulo, a nadstandardna visina plafona od 2,8m i ogromni prozori pružiće vam dodatni osećaj prostranosti i elegancije.

nejtiv
foto: Promo

Ovakva struktura i organizacija stana garantuju komforan i udoban boravak, nudeći u isto vreme privatnost svakom članu vaše porodice i mogućnost za velika okupljanja i kreiranje nezaboravnih zajedničkih uspomena. Ovaj stan trenutno možete kupiti po specijalnom planu otplate po kojem PLAĆATE SAMO 20% PRILIKOM KUPOVINE

Zašto je Beograd na vodi trenutno najbolje mesto za kupovinu stana u Srbiji.

Nenadmašna lokacija: Spoj urbanog i prirode, obilje zelenila, reka i ekskluzivni sadržaji koje nudi centralno gradsko jezgro, fantastična povezanost sa svim delovima grada.

Sigurnost i privatnost: Svaka zgrada ima lobi sa recepcijom i obezbeđenjem i sopstveno dvorište sa mestima za relaksaciju

Obrazovne ustanove i kulturni centri - Državna dvojezična škola, moderni ekološki vrtić, budući Istorijski muzej Srbije i kreativni centar Ložionica

Rekreativni sadržaji: Sportsko-rekreativni centar sa zatvorenim bazenom i najsavremenijom opremom, staze za džoging i biciklizam, multifunkcionalni sportski tereni, prostori za jogu i dečija igrališta

Vrhunski kvalitet i dizajn: Moderni i funkcionalni stanovi sa čistim linijama, visokim plafonima, velikim prozorima, pažljivo odabranim materijalima i visokokvalitetnom završanom obradom.

Kompletna infrastruktura: Sve na dohvat ruke - od najlepšeg gradskog šetališta, preko najboljih restorana i tržnog centra Galerija, do pijace inspirisane čuvenim svetskim marketima.

Pouzdanost: Snažan renome investitora

Sigurna investicija: Povećanje vrednosti nekretnina od 5 do 7% godišnje omogućava zaradu još u fazi izgradnje. Ogromna potražnja obezbeđuje vrhunske uslove za izdavanje i prodaju nekretnina.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da KUPITE STAN PO OVIM FANTASTIČNIM USLOVIMA! Takođe, Beograd na vodi nudi i otplatu stana NA 7 RATA SA 0% KAMATE!

nejtiv
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track