ALTA BANKA SLAVI ARANĐELOVDAN!
Foto: Tamara Antonović Petrović

ALTA BANKA SLAVI ARANĐELOVDAN!

Biznis -

Pravoslavni vernici danas proslavljaju Svetog Arhangela Mihaila.

Arhangel Mihailo često je na ikonama predstavljen sa ognjenim mačem kojim čuva vrata raja i veruje se da je on zaštitnik Nebeskog carstva kao i predvodnik vojske anđela koji štite sve od tame.

Alta banka
foto: Tamara Antonović Petrović

Na grčkom jeziku reč “arhi” znači glavni, prvi, a “angelos” znači vesnik, anđeo. Sveti Arhangel Mihailo, simbol borbe protiv zla i sila nebeska koja prihvata duše umrlih mereći im dobra i zla dela, na ikonama i freskama je predstavljen kao nebeski ratnik u vojničkoj opremi, sa mačem, kopljem i zlim duhom koji, okovan lancima, leži pod njegovim nogama.

Jedan od običaj je da se na Aranđelovdan šire dobre misli i pozitivna energija. Na današnji dan budite posebno humani I darežljivi, jer prema starom verovanju, ako danas budete pomogli nekome, možete očekivati blagost i Sveti Arhangle će vam ispuniti želju.

Alta banka
foto: Tamara Antonović Petrović

Aranđelovdan se smatra jednom od najvećih slava u Srbiji.

ALTA banka Vam želi srećan slavski dan, uz goste neka zdravica dugo kruži, sloga i mir neka se šire. Domaćine, srećna slava!

U ulozi dobrog domaćina ALTA banka aktuelnim i budućim klijentima, u promo periodu do 31.12. 2023. godine nudi kredite sa konkurentim uslovima koji su prilagođeni finansijskim potrebama svakog pojedinca.

Štednjom u ALTA banci stvorite temelje za stabilnu i sigurnu budućnost Vas i Vaše porodice.

Dodatne informacije, o svim uslugama i proizvodima koje ALTA banka pruža, možete dobiti putem site-a https://altabanka.rs/ kao i pozivom na broj 011/ 220 55 00.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track