VODAVODA OSVAJA ZAHTEVNO TRŽIŠTE KINE: POTPISAN UGOVOR O IZVOZU I DISTRIBUCIJI VODE
Foto: Promo

VODAVODA OSVAJA ZAHTEVNO TRŽIŠTE KINE: POTPISAN UGOVOR O IZVOZU I DISTRIBUCIJI VODE

Biznis -

U Pekingu je danas potpisan ugovor o uvozu prirodno mineralne arteške vode iz Srbije, između kompanije "VODAVODA" i kineske kompanije "Balkan (Hainan) International Trade”.

Kompanija VODAVODA potpisala je ugovor o izvozu i distribuciji prirodno mineralne arteške vode u Narodnoj Republici Kini, najbrže rastućem potrošačkom tržištu na svetu. Zahtevno i strogo tržište azijskog giganta prepoznalo je kvalitet i potencijal VODAVODE, te se VODAVODA pridruzila globalnim liderima premijum voda u Kini, poput Fijia, Eviana i Vitela. Pored izvoza VODAVODE na drugo najveće potrošačko tržište na svetu, prirodno mineralna arteška voda dostupna je na 17 zahtevnih svetskih tržišnih pozicija.

Vodavoda
foto: Promo

“Verujem da će VODAVODA biti još jedna veza između dva naroda i dve države, Narodne Republike Kine i Republike Srbije, obe posvećene progresu, pravdi, istini i svim najvišim ljudskim vrednostima. Radujemo se uspešnoj saradnji u Kini i uveren sam da će VODAVODA u narednom periodu beležiti velike uspehe. Kvalitet vode i pakovanje su samo preduslovi i kako bi se došlo do tržišta kakvo je tržište Narodne Republike Kine, bilo je potrebno imati pouzdanog i vrednog partnera. Izražavam posebnu zahvalnost i zadovoljstvo što smo započeli saradnju koja predstavlja veliki korak ka našem zajedničkom uspehu i dugogodišnjem prijateljstvu”, istakao je Vojin Đorđević, kreator i osnivač brenda VODAVODA.

„Veoma smo srećni što će se VODAVODA naći na tržištu Kine. Radujemo se početku saradnje jer je kompanija VODAVODA pokazala veliku profesionalnost i entuzijazam u vođenju brenda vrhunskog kvaliteta koji je svrstava u premijum vode, što je presudno za naše tržište. Verujemo da će naša saradnja biti plodonosna“, dodala je Šandan Ren, predstavnica kineske kompanije "Balkan (Hainan) International Trade”.

Preduslov za saradnju je vrhunski kvalitet i prefinjeni dizajn kojim se VODAVODA može pohvaliti i po čemu se izdvaja u svetu, jer je malo stranih proizvođača dobilo dozvolu za uvoz prirodno mineralne vode u Narodnu republiku Kinu. Svečanoj ceremoniji potpisivanja ugovora prisustvovala je kineska delegacija sastavljena od privrednika i zvaničnih predstavnika kineske Vlade, kao i predstavnici Ambasade Republike Srbije u Pekingu. Osvajanje novih tržišta rezultat je dugogodišnjeg rada s ciljem da se otvore vrata za uvoz ove prirodno mineralne arteške vode iz Srbije, uz razvoj postojećih inostranih tržišta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja