KURIR TELEVIZIJA NASTAVLJA DA OBARA REKORDE I juče smo bili najgledanija kablovska televizija u Srbiji
Foto: Kurir

KURIR TELEVIZIJA NASTAVLJA DA OBARA REKORDE I juče smo bili najgledanija kablovska televizija u Srbiji

Biznis -

Kurir televizija juče je bila najgledanija kablovska televizija u Srbiji. Po podacima zvanične agencije za merenje gledanosti Nilsen, u utorak, 26. septembra, Kurir televiziju gledalo je 2.06% ukupnog broja gledalaca u Srbiji, dok je sledeća plasirana televizija imala 0.4% manji rezultat u kategoriji celokupnog gledališta. Naš program pratilo je gotovo 600 hiljada gledalaca, što je za 0.48% više nego najbolje plasirani program kablovskog operatera SBB.

Ovaj uspeh Kurir televizije rezultat je snage brenda Kurir, prepoznatljivog po kvalitetnom sadržaju koji odgovara na potrebe gledalaca, ali i pažljivo planirane jesenje programske šeme. Dnevno-informativne emisije sa aktuelnim temama i pravovremenim informisanjem, te raznovrstan zabavni i bogat serijski program izdvajaju Kurir televiziju u velikoj konkurenciji kablovskih kanala. Posebno smo ponosni na činjenicu da naša televizija svakog radnog dana proizvede više 10 sati originalnog programa, što je u rangu televizija sa nacionalnom frekvencijom.

“Zahvaljujemo se gledaocima na poverenju i pozivamo da ostanu uz Kurir televiziju jer smo za ovu jesen pripremili posebno zanimljiv program,” poručuju iz tima Kurir televizije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track